Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/11/2021
Lifestyle / Fashion

Adrien Brody merge înainte!

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii Adrien Brody merge înainte! Share Adrien Brody merge înainte!


Pentru că în data de 19 noiembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Bărbatului, începem o serie de articole dedicate unor bărbați celebri care și-au asociat imaginea cu branduri de renume.

Adrien Brody merge înainte!

Actorul american Adrien Brody, câștigător al unui premiu Oscar pentru rolul pe care l-a interpretat în filmul „Pianistul” în 2002, este, totodată, un producător de film și un fashion icon, cu origini maghiare. Brody are acum 48 de ani, dar la momentul câștigării premiului Oscar el avea doar 29 de ani, devenind astfel cel mai tânăr actor care reușește performanța de a câștiga statueta de aur pentru cel mai bun rol principal. Ce-i drept, Brody s-a dedicat în totalitate acestui rol, retrăgându-se din viața publică timp de mai multe luni, renunțând la apartamentul în care locuia și la mașină, despărțindu-se de iubita lui de atunci și slăbind peste 13 kilograme. Mai mult, el a învățat să cânte la pian muzica lui Chopin.

Adrien Brody merge înainte!Adrien Brody în „Pianistul”

De-a lungul carierei sale, Brody a jucat în peste 50 de producții, printre care „The Thin Red Line” (1998), „The Village” (2004), „King Kong” (2005) sau „Midnight in Paris” (2011). De asemenea, colaborează des cu unul dintre cei mai apreciați și originali regizori: Wes Anderson. Până acum a avut roluri în 4 dintre filmele sale: „The Darjeeling Limited” (2007), „Fantastic Mr. Fox” (2009), „The Grand Budapest Hotel” (2014) și „The French Dispatch” (2021). Însă, niciunul dintre rolurile din aceste filme nu s-a ridicat la valoarea celui din „Pianistul”. În 2017 a apărut și în sezonul 4 din „Peaky Blinders” și acum are un rol important și în sezonul 3 din producția HBO „Succession”.

După mai multe relații eșuate, Brody este acum într-o relație cu Georgina Chapman, fosta soție a lui Harvey Weinstein, dar în trecut a fost logodit cu modelul Elsa Pataky, căreia i-a cumpărat un castel.

Adrien Brody merge înainte!Adrien Brody împreună cu Georgina Chapman

Vezi aici și care sunt cei mai de succes bărbați din România: www.barbatidesucces.ro

Începând cu 2021, Brody este noul ambasador Johnnie Walker, într-un parteneriat menit să depășească limite și să aducă schimbări pozitive în Europa de Est. Noua campanie internațională, intitulată The Walkers, transformă celebrul slogan „Keep walking” într-un îndemn pentru progres colectiv.

 Spotul video Johnnie Walker & Adrien Brody

Adrien Brody întrunește toate calitățile unui „walker”. El a fost dispus întotdeauna să meargă mai departe, să iasă din zona de confort și să contribuie la binele societății. În spotul pentru această campanie, Brody inspiră audiența să își găsească forța interioară și să-și redescopere talentele uitate pentru a le pune în sprijinul oamenilor.

Despre colaborarea cu brandul Johnnie Walker, Brody spunea:

Am fost atât de inspirat de această campanie, încât m-am oferit să mixez muzica prezentă în acest video. Muzica este o mai veche pasiune a mea. Mergem înainte, chiar dacă lumea întreagă se oprește”.

Ascultă AICI și podcastul Bărbați de Succes powered by NIVEA MEN

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.