Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/11/2021
Artă & Cultură / Teatru

Teatrul Național din Timișoara lansează Stagiunea CLOUD

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Național din Timișoara lansează Stagiunea CLOUD Share Teatrul Național din Timișoara lansează Stagiunea CLOUD


Iată, aproape de cei de departe: Teatrul Național din Timișoara lansează Stagiunea CLOUD, dedicată tuturor iubitorilor de teatru care, din oricare dintre numeroasele motive pe care le oferă cotidianul, nu pot fi alături de actori în sala de spectacol. Stagiunea CLOUD este formula prin care publicul virtual să fie alături de noi și de publicul din sala de spectacol, oriunde s-ar afla.

Teatrul Național din Timișoara lansează Stagiunea CLOUD

Stagiunea CLOUD debutează duminică, 14 noiembrie 2021, de la ora 19:00 EET (ora României). Spectatorii virtuali vor putea fi alături de spectatorii fizici la premiera spectacolului de teatru-dans Vocile orașului – Central Park, semnat de celebrul coregraf francez de origine maghiară Fren_Ak.

Spectacolul provoacă prin intermediul dansului întâlniri creative între oameni care, atenți la propriile limbaje și coduri, poate că ar trece unii pe lângă alții fără să știe cum să comunice între ei: actori – oameni ai cuvintelor și oameni ai tăcerii – persoane cu deficiențe de auz. Spectacolul Vocile orașului – Central Park este un proiect cultural cuprins în programul cultural prioritar TM2023 RESTART al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Mai multe informații despre spectacol pe http://ro.tntimisoara.com/vocile-orasului-central-park/.

Teatrul Național din Timișoara lansează Stagiunea CLOUD

Stagiunea CLOUD a Teatrului Național este găzduită pe platforma Stage ON. Biletele pentru transmisiunea în direct a acestui eveniment extraordinar s-au pus în vânzare pe Stage ON,  la adresa https://www.stageon.ro/shop/.

Așadar, de duminică îi așteptăm în CLOUD pe cei care nu pot veni fizic în sălile noastre! Pe curând!

Fotografii: Adrian Pîclișan / TNTm

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.