Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2021
Lifestyle

Esențe de gumă tomnatică

Alina Bălan De Alina Bălan
Comentarii Esențe de gumă tomnatică Share Esențe de gumă tomnatică


Gusturile oamenilor, împinse puțin de un om de publicitate priceput, pot fi surprinzătoare. Astfel, cutia tonetei pe care scrie înghețată bubblegum e mai mereu la jumătate. Intrând și mai mult în problemă, guma de mestecat, un aliment să-i spunem aproape nesemnificativ, a ajuns să aibă un întreg istoric, de la amintirile copilăriei în care ne certam pe tatuajele din pachete sau concursuri de baloane, la o vagă aliniere cu stilul disco, părul mare și cu adolescenții cool. Astfel, parfumeriile s-au gândit să aducă gustul dulceag și tupeist în creațiile lor și pentru că s-ar putea ca mirosul de ploaie al toamnei să vă deprime, de ce să nu vă îmbăiați în astfel de esențe? Vă prezint câteva combinații reușite:

Esențe de gumă tomnatică

Romani Ricci, creatorul lui Juliette Has a Gun, s-a gândit să îi dea o nouă identitate parfumului său, să îl pună într-o sticluță de un mov puternic și să îi spună Lili Fantasy. Fără griji asemenea unei bule de șampanie așa recomandă că se simte noul parfum în care notele florale de chiparos și iasomie se îmbină cu finețea chihlimbarului și bineînțeles, vedeta discuției, guma de mestecat.

Bubblegum de la Bel Rebel.

Esențe de gumă tomnatică

Dacă primul cizelează guma de mestecat prin potrivirea ei într-un anturaj de bună calitate, acesta îi lasă sinceritatea la iveală. Acest parfum se prezintă răvășitor asmeni spargerii unui balon de gumă la început, pentru ca ulterior să se muleze pe piele și să revină cu tonuri de cashmeran și cuișoare.

Sale Gosse Eau de Cologne de la Frederic Malle.

Esențe de gumă tomnatică

Fanny Bal a vrut să aducă dulciurile de modă veche pe cele mai sofisticate măsuțe de toaletă și a reușit prin combinația lejeră și fresh de neroli, bergamotă și rozmarin infuzate cu violetă și miros de căpșuni, ce amintește de guma de mestecat.

Jasmine OD de la James Heeley.

Esențe de gumă tomnatică

Pentru cei pentru care septembrie a reprezentat a patra lună de vară, vă liniștesc sufletele amăgite cu această esență care se propune a fi o păstrare între pereți de sticlă a mirosului de iasomie într-o noapte caldă de vară. Această senzație a fost pusă în aceeași bancă cu tuberoza ce conferă accente intense fructate, asemenea unei gume de mestecat.

Cu părere de rău vă spun că pagina nu prezintă și opțiunea mea olfactivă, însă am speranţa ca descrierile să vă fi mulțumit și să optați toamna aceasta pentru un parfum care vă transpune în timp, vă provoacă gusturile sau vă revigorează.

Text de ALINA BĂLAN

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută