Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 25/10/2021
Film

S-a lansat platforma de desene animate românești Cartoon TV Plus

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii S-a lansat platforma de desene animate românești Cartoon TV Plus Share S-a lansat platforma de desene animate românești Cartoon TV Plus


Cartoon TV Plus este o platformă de streaming video gratuit, exclusiv cu filme de animație românești pentru grădinițe, școli, licee, cluburi pentru elevi, biblioteci publice și spitale pentru copii.

Filmul de animație, considerat a șaptea artă bis, are un potențial educativ semnificativ. Cu ajutorul animațiilor, preșcolarii și școlarii pot învăța despre istorie, muzică, artă etc.

– vizionarea este posibilă oriunde (și în afara țării) oricând și nelimitat
– fișierele video sunt protejate; nu pot fi copiate
– e necesară crearea unui cont.

Platforma difuzează în premieră Legendarium, primul serial de animație CGI românesc – în trei variante audio: română, maghiară și engleză. Pe cartoontvplus.ro puteți viziona de asemenea filmul de animație Opinci, premiat la TIFF și Animest; Mercy Street: Strada Speranței, primul lungmetraj de animație pentru copii produs în România după o perioadă îndelungată; animații muzicale CGI realizate de studioul Framebreed din București; câteva scurtmetraje 2D și CGI realizate de studioul de animație Simpals din Chișinău; un film de animație despre Vlad Țepeș și multe altele.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută