Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/10/2021
Lifestyle / Parfumul lunii

Parfumul lunii octombrie: HIERBA NERA by CORETERNO prin ELYSEE Perfumery

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii Parfumul lunii octombrie: HIERBA NERA by CORETERNO  prin ELYSEE Perfumery Share Parfumul lunii octombrie: HIERBA NERA by CORETERNO  prin ELYSEE Perfumery


“HIERBA NERA” este un parfum unisex lansat chiar înainte de pandemie – în 2019 – revoluţionând piaţa de parfumuri speciale din întreaga lume. Ecuaţia lui se bazează pe efectul surpriză: cel de ‘Marijuana’.

El este însă derivat din combinaţiile savante de laudanum cu muşchi, cedru şi oud. Totul amestecat sofisticat cu note fructate, de citrice, de arome intense şi picante. Rezultatul e unul inedit şi percutant, plin de caracter, rarisim chiar şi în lumea parfumurilor de nişă.

Totul seamănă cu o “Simfonie Narcotică” pozitivă şi atrăgătoare, asemenea unei Fete Morgana citadine, căreia îţi este imposibil să-i rezişti. 

Note de bază:

Parfumul lunii octombrie: HIERBA NERA by CORETERNO prin ELYSEE Perfumery

Cedru din Munţii Atlas / Oud / Cedru de Texas / Muşchi de stejar

Note de mijloc:

Parfumul lunii octombrie: HIERBA NERA by CORETERNO prin ELYSEE Perfumery

Laudanum / Tămâie / Ambră de cedru

Note de vârf:

Parfumul lunii octombrie: HIERBA NERA by CORETERNO prin ELYSEE Perfumery

 Bergamotă / Nucşoară / Marijuana legală

 

“HIERBA NERA” se încadrează perfect în lumea simbolică şi de arome cu personalitate lansate exclusiv de CORETERNO – o casă de parfumuri plină de extreme, căutări, revolte şi revoluţii olfactive în care “HIERBA NERA” îşi are un rol pe cinste, un lider de colecţie, o poveste picantă şi originală remarcabilă.

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută