Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2021
Artă & Cultură / Art Expo

Expoziţie de fotografie şi spectacol de pantomimă pentru persoanele cu dizabilități, în Muzeul ASTRA

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Expoziţie de fotografie şi spectacol de pantomimă pentru persoanele cu dizabilități, în Muzeul ASTRA Share Expoziţie de fotografie şi spectacol de pantomimă pentru persoanele cu dizabilități, în Muzeul ASTRA


”Vineri 22.10.2021 începând cu ora 10:00 vă invităm la venisajul expoziţiei de fotografie şi la un spectacol de pantomimă în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA.

Vă așteptăm să pătrundeți în universul colorat al persoanelor cu dizabilități, să priviți prin ochii lor lumea în care trăim. Această oportunitate ne-o oferă expoziția de fotografie prin imaginile și titlurile realizate în totalitate de persoanele participante din cadrul Asociației Diakoniewerk International”, transmit organizatorii proiectului.

Fotografiile au fost realizate în cadrul atelierului coordonat de Asociația Artografica în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA“ din Sibiu prin proiectul ”Activi pentru incluziune. Activități de timp liber pentru persoane cu dizabilități”.

Proiectul s-a desfăşurat timp de patru luni şi a oferit persoanelor cu dizabilități din comunitatea sibiană posibilitatea de a participa la activități sportive, de teatru, pantomimă, fotografie, dans modern, kinetoterapie, yoga şi pictură.

”La final de proiect mulţumim Consiliului Local Sibiu şi Primăriei Municipiului Sibiu, Muzeului Civilizației Populare Tradiționale ASTRA şi Casei Teutsch unde au avut loc atelierele, Arenei Luceafărul unde s-au desfăşurat activităţile sportive. Cu toţii aduc un aport major la integrarea persoanelor cu dizabilităţi în comunitate”, încheie aceștia.

Acţiunea face parte din proiectul „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“ cofinanţat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunităţii 2021.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută