Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2021
Lifestyle / Fashion

#CalvinKlein – Bucură-te de versatilitate

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii #CalvinKlein – Bucură-te de versatilitate Share #CalvinKlein – Bucură-te de versatilitate


Ce definește #CalvinKlein? Unii ar putea spune că ideea de a rămâne fidel unei abordări stilistice, dar care depășește cu mult aceste limite: crearea unor piese minimaliste, incluzive, accesibile din punct de vedere stilistic, cu linii iconice care îți oferă libertatea de a îți exprima personalitatea.

Cu toate acestea, este mult mai mult de atât.

În acest sezon, #CalvinKlein te invită să explorezi versatilitatea atunci când vine vorba de haina ta favorită. În lumea modei, îmbrăcămintea versatilă înseamnă că un articol poate fi purtat în mai multe moduri diferite sau se pot crea o mulțime de look-uri distincte cu un anumit obiect.

#CalvinKlein - Bucură-te de versatilitate

În Colecția Toamna Iarna 2021, explorează-ți stilul cu #CalvinKlein, fii îndrăzneț și, mai ales, dă tonul acestui sezon. Cu un twist, desigur.

Alege ceva confortabil și funcțional. Lasă haina să vorbească pentru tine în activitățile tale zilnice. Muncă sau exercițiul fizic, nu contează deloc!

Pe măsură ce lumea avansează, ideea versatilității a devenit o parte importantă a ținutelor noastre. Poți decide să fii șic, vintage, boem, cu o notă de „hipster”, dar în același timp poți proteja mediul, alegând acele articole create cu țesături premium din bumbac organic și reciclat.

#CalvinKlein - Bucură-te de versatilitate

Și aceasta este misiunea noastră. Pentru că #MyCalvins îți oferă potențialul de a fi versatil în felul tău și cu fiecare stil pe care îl alegi te poți redescoperi.

Și vorbind despre descoperire: Descoperiți Colecția CALVIN KLEIN Toamna Iarna 2021 în magazinele Calvin Klein din România.

#CalvinKlein - Bucură-te de versatilitate

Despre SARKK S.A.

SARKK S.A., fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate și pe ro.tommy.com.  

De la 1 iulie 2019, SARKK S.A. a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori

#CalvinKlein - Bucură-te de versatilitate

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

#CalvinKlein - Bucură-te de versatilitate

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută