Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/09/2021
Artă & Cultură Muzică

Concert de pian la șase mâini, vineri, în debutul proiectului Brașov Q&Q

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concert de pian la șase mâini, vineri, în debutul proiectului Brașov Q&Q Share Concert de pian la șase mâini, vineri, în debutul proiectului Brașov Q&Q


Astăzi, 17 septembrie, de la ora 19:00, la Hub 2068 (Strada Mureșenilor nr. 27) va avea loc debutul proiectului BRAȘOV Quiz & Quest, prin invitarea publicului iubitor de istorie și muzică clasică la audiția unui concert aparte de pian la șase mâini susținut de ansamblul Trio Equilibrium. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile, prin rezervare solicitată la adresa rezervari.ucimr@gmail.com

Concert de pian la șase mâini, vineri, în debutul proiectului Brașov Q&Q

BRAȘOV Q&Q este un proiect imersiv de intervenție culturală care invită la redescoperirea spațiilor istorice ale Brașovului. În același timp, își propune să promoveze creații recente ale tinerilor muzicieni de muzică clasică și jazz, apropiind publicul de artă și patrimoniu. Proiectul, organizat de Asociația UCIMR în parteneriat cu Asociația Forums, este co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov.

Prima parte a proiectului s-a desfășurat sub forma unei vânători arhitecturale în cadrul căreia publicul a putut revizita și altfel șase spații emblematice pentru istoria Brașovului. În urma acestei etape, vizitatorii au fost invitați să-și exprime opțiunea privind locul în care doresc să audieze cele șase concerte ale proiectului. În urma votului, evenimentele se vor desfășura în incinta Hub 2068 Brașov pe cuprinsul lunii septembrie.

Concert de pian la șase mâini, vineri, în debutul proiectului Brașov Q&Q

Brașov Q&Q:

Calendarul de concerte al lunii septembrie, ora 19:00, Hub 2068 Brașov

Vineri,17.09: Concert de pian Trio Equilibrium
Vineri, 24:09: Concert Bourbon Jazz Unit
Sâmbătă, 25.09: Concert jazz susținut de 7th Sense
Duminică, 26.09: Concert jazz susținut de Sorina Rotaru & Alexandru Olteanu
Luni, 27.09: Concert jazz de percuție susținut de Power Vibes

Marți, 28.09: Concert jazz Out & About

Intrarea va fi liberă la fiecare concert, prin rezervare la adresa rezervari.ucimr@gmail.com

Evenimentele vvor respecta toate reglementările legale în vigoare.

Proiectul este un apel de conștientizare a spațiilor cu semnificație pentru Brașov și pentru patrimoniul european. Sunt locuri pe lângă care publicul trece în fiecare zi, însă aproape că nu mai sunt observate, devenind un peisaj acceptat în general de toată lumea.

Cele șase locuri vizate de Brașov Q&Q sunt:

  1. Cinema ASTRA 
  2. Livada Poștei 
  3. Strada Mureșenilor – HUB 2068  
  4. Colegiul Național ,,Andrei Șaguna” 
  5. Platoul Cetățuia Brașovului 
  6. Panoramic – Tâmpa 

Pentru astfel de clădiri vor concerta artiștii în primul rând. Și apoi pentru publicul care a dovedit sensibilitate față de această cauză, participând la vânătoarea de comori.

Povestea lor ne va apropia mai mult de aceste spații care au nevoie de a fi adoptate moral de fiecare locuitor. Amănunte despre toate cele șase locuri vom afla de la istoricul Nicolae Pepene într-o serie specială de documentare online de scurt-metraj ce vor fi difuzate pe pagina UCIMR.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută