Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2021
Lifestyle / Sport Viața Orașului

Volei pe plajă în Piața Mică: 59 de echipe participă la Sibiu Sands 2021

Răzvan Sădean De Răzvan Sădean
Comentarii Volei pe plajă în Piața Mică: 59 de echipe participă la Sibiu Sands 2021 Share Volei pe plajă în Piața Mică: 59 de echipe participă la Sibiu Sands 2021


Cel mai important turneu de volei pe plajă din România are loc în Piața Mică, până în 19 septembrie, după un an de pauză. La Sibiu Sands 2021 vor participa nu mai puțin de 59 de echipe, la patru categorii. Organizatorii au pus în joc premii de peste 3000 de euro și se așteaptă la o ediție spectaculoasă, întrucât revin și jucătorii profesioniști pe teren. La Open Feminin s-au înscris 8 echipe, la Open Masculin 11, la Amatori Feminin 12, iar la categoria Amatori Masculin un număr record de 28 de formații. ”Avem un record de echipe participante la categoria Amatori Masculin. Vom juca pe tablou de 32 de echipe pentru a da tuturor echipelor înscrise posibilitatea de a putea juca minim două meciuri. De asemenea, de anul acesta revin la turneu și jucătorii profesioniști, așa că ne așteptăm la un show la nivel ridicat, mai ales după un an de pauză“, au declarat organizatorii Sibiu Sands. Cel mai mare turneu de volei pe plajă din țară se anunță cu atât mai spectaculos cu cât va fi ultimul astfel de concurs al anului. Majoritatea sportivilor înscriși au mai participat și la alte turnee și la jumătatea lunii septembrie vor veni la Sibiu pentru a-și măsura forțele.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută