Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/09/2021
Muzică Viața Orașului

SUNETELE ORAŞULUI | Sfârșit de vară și muzică live

Mădălina Lefter De Mădălina Lefter
Comentarii SUNETELE ORAŞULUI | Sfârșit de vară și muzică live Share SUNETELE ORAŞULUI | Sfârșit de vară și muzică live


Pentru că inevitabil muzica ne întregește existența și face parte din viața noastră cotidiană, ce-ar putea fi mai plăcut decât să marcăm sfârșitul verii cu un concert trăit ‘pe viu’? Deși muzica este magică indiferent de felul în care este transmisă, nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai la auzirea instrumentelor și vocilor live. Așadar, pentru că finalul vacanței se apropie și temperaturile încep să scadă, ai mai jos o serie de locuri unde poți deveni melancolic ascultând un band live:

Grădina Urbană

SUNETELE ORAŞULUI | Sfârșit de vară și muzică live

Str. Batiștei nr. 14 

Concepută “după chipul și asemănarea ta”, Grădina Urbană este o oază de magie neatinsă de zgomotul orașului deși se află chiar în centru. Înconjurată de copaci, verde și luminițe, toate acestea conferind o atmosferă cozy spațiului, grădina pune la dispoziție, pe lângă cocktail-uri și cafea, o gamă variată de preparate specifice americane – de la burgeri, aripioare spicy, finger food, până la salate, deserturi și mai nou, produse caracteristice bucătăriei românești. Pe lângă mâncarea bună și decorul cool, Grădină Urbană îți oferă și evenimente la care poți participa sau pe care le poți organiza chiar tu, de la petreceri pentru cei mici, până la ziua unui prieten drag. În plus, pe lângă evenimente destinate celor mici și spectacole de stand-up, grădina găzduiește adesea concerte live care se armonizează perfect cu întreg locul – trupe precum Grimus, Vița de Vie, HARA, Trooper sau Bosquito te așteaptă să te bucuri de muzică și de prezent.


Expirat

SUNETELE ORAŞULUI | Sfârșit de vară și muzică live

Str. Constantin Istrati nr. 1

Desprinzându-se din peisajul urban de astăzi, aglomerat de clădiri moderne, impunătoare și futuriste, Expirat reușește încă de prin 2002, prin fațada și aspectul messy dar pe cât se poate de atent aranjat, să inspire și să atragă o comunitate alternativă de oameni pasionați de cultură și care încă nu au uitat ce înseamnă underground. Expirat a reușit de-a lungul anilor să creeze o simbioză perfectă între muzica lounge & chill ziua și bass-ul care răsună în difuzoare de seară până dimineața atragând o paletă variată de oameni care știu să se distreze într-un spațiu relativ nonconvențional. Totodată, Halele Carol, nickname-ul locului, impresionează prin aspectul său interesant, industrial și urban, creat prin combinarea lemnului și a fierului. Aici vei găsi adesea concerte live, ținute de artiști mari, cunoscuți sau chiar band-uri la început de drum dar care se îmbină perfect cu spațiul boem, terasa fiind deja cunoscută pentru numeroasele petreceri reușite.


Hard Rock Cafe

SUNETELE ORAŞULUI | Sfârșit de vară și muzică live

Șoseaua Pavel D. Kiseleff nr. 32

Dacă ești fan al culturii americane, Hard Rock Cafe este cu siguranță locul ideal pentru tine – de la meniul extrem de divers, decorul realizat cu grijă din obiecte și lucruri care au legătură cu muzica americană, până la shop-ul din interior unde poți găsi articole vestimentare, brelocuri și nu numai. Fondat în anul 1971, restaurantele tematice din lanţul denumit Hard Rock Cafe se regăsesc în peste 50 de locații din lume, fiind o onoare ca Bucureștiul să se bucure de un restaurant imens, impresionant, situat la doar câțiva pași de parcul Herăstrău. Astfel, să treci pragul acestui loc poate reprezenta o experiență în sine, dat fiind felul în care este amenajat, mărimea dar și faptul că Hard Rock Cafe București este cunoscut ca fiind locul unde se țin cele mai tari concerte, având deja în portofoliu sute de evenimente reușite. 


Rowa Garden

SUNETELE ORAŞULUI | Sfârșit de vară și muzică live

Parc Herăstrău 

Poziționată în inima naturii, chiar în Parcul Herăstrău, Rowa Garden te așteaptă să te așezi comod, să lași grijile acasă, bine ascunse, și să te bucuri de natură, muzică și mâncare bună. Amenajată simplu, cu măsuțe, butoiașe, scaune de lemn și săculeți moi și colorați ,,aruncați” direct pe iarbă, cât mai aproape de natură, Rowa îți transmite un sentiment reconfortant de liniște, relaxare și bună dispoziție. Pare locul acela la care te plimbă gândul într-un moment stresant și obositor, în care tot ce ți-ai dori ar fi să îți poți încărca bateriile câteva momente. Pe lângă mâncarea gustoasă și personalul prietenos și plin de energie, terasa îți oferă posibilitatea de a aduce cu tine și prietenul patruped, având în vedere amplasarea acesteia chiar în parc. Deci, după o săptămână grea, Rowa te invită într-un spațiu rupt din basme, unde poți participa la diverse evenimente și concerte live care să te încânte și să te facă să aștepți cu drag weekendul următor.

  • Text de Mădălina Lefter.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută