Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 03/09/2021
Film

Mai avem nevoie și de umor comercial

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Mai avem nevoie și de umor comercial Share Mai avem nevoie și de umor comercial


Pentru că știm cu toții că în topul preferințelor românilor se situează, deloc subtil, umorul comercial, toamna asta, publicul este unit de același interes în sălile de cinema. Numitor comun de pe marile ecrane în luna septembrie sunt așadar comediile românești destinate publicului larg. Personaje haioase invită audiența să își descrețească frunțile și să zâmbească larg, cu aventuri neașteptate, personaje cunoscute și situații comice fără precedent.

„Pup-o, mă! 2 – Mireasa Nebună”

Mai avem nevoie și de umor comercial

„Pup-o, mă! 2 – Mireasa Nebună” (premiera: 3 septembrie) ne propune să râdem din nou în hohote împreună cu cei trei ciobani: Tică, Bică și Horică, interpretați de Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru’ Săndel. Au trecut de mult de vârsta însurătorii, dar încearcă să pupe iar de Ziua Lânii, când tradiția spune că vei rămâne pe viață cu persoana pe care ai sărutat-o. Cu un rol de baci, care pare mai periculos decât cel din primul film, Florin Busuioc aka Zmeu le oferă celor trei prilejul de a coborî de la stână în sat. De aici începe toată povestea și speranța, odată cu rolul de mireasă interpretat de Lora (Velvet) și poate încă o dată cu o altă mândră, știrista Mădălina Anea (Felicia). Florin Busuioc, Zmeul, le dă prilejul să părăsească stâna și să coboare în sat, iar cei trei încep să își facă speranțe când o întâlnesc pe Felicia. Rămâne de văzut dacă s-or fi pupat poveștile.

„Zăpadă, Ceai și Dragoste”

Mai avem nevoie și de umor comercial

Filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, produs de Liviu Vârciu, este pregătit după un an de amânare pentru lansarea în cinematografele românești pe 10 septembrie. Comedia spune povestea a trei prieteni care printr-o conjunctură mai puțin fericită ajung la închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și cu ajutorul unui mafiot local reusesc să evadeze doar pentru a pregăti următorul jaf. Filmul, o producție Zolit Film, în regia lui Cătălin Bugean, este o ecranizare după scenariul scris de Andreas Petrescu și are în distribuție nume cunoscute din showbiz-ul autohton. Printre cei care au acceptat să joace în filmul „Zăpadă, ceai și dragoste” se numără Dorian Popa, Dan Negru şi Alina Pușcaș, care a spus că a filmat la 10 zile după ce născuse, în urmă cu un an, dar și actori consacrați precum Cosmin Seleși, Anca Dinicu, Paula Chirilă, Levent Sali, Cristi Iacob și alții.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.