Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 13/08/2021
Film

Toamna aceasta, începând cu septembrie 2021, se dă liber la comedie pur românească

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Toamna aceasta, începând cu septembrie 2021, se dă liber la comedie pur românească Share Toamna aceasta, începând cu septembrie 2021, se dă liber la comedie pur românească


Citește și:

Filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste” se lansează în această toamnă pe marile ecrane, fiind primul film dintr-o serie de producții de filme comerciale românești, care urmează a fi distribuite în România de către Vertical Entertainment. „Zăpadă, Ceai și Dragoste” adună în distribuția sa un număr impresionant de vedete românești, îndrăgite de publicul de toate vârstele.

Toamna aceasta, începând cu septembrie 2021, se dă liber la comedie pur românească

Zăpadă, Ceai si Dragoste spune povestea a trei prieteni care printr-o conjunctura mai putin fericită ajung la închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și cu ajutorul unui mafiot local reusesc sa evadeze doar pentru a pregati urmatorul jaf.

Filmul, o producție Zolit Film, în regia lui Cătălin Bugean este o ecranizare după scenariul scris de Andreas Petrescu și îi are în distribuție pe Alecsandra Timofte Revnic, Alex Velea, Alina Pușcaș, Anca Dinicu, Andreas Petrescu, Angel Popescu, Carmen Tănase, Catalin Bugean, Cosmin Seleși, Cristian Iacob, Dan Negru, Dorian Popa, Dragos Dumitru, Florin Busuioc, Ioana Mihail Tiberiu, Iuliana Luciu, Levent Sali, Liviu Vârciu, Marin Barbu, Monica Anghel, Paula Chirilă, Pepe, Raluka, Sergiu Costache, Sorin Bontea, imaginea de Dănuț Pădure, sunetul Sorin Neagu, muzica B1G BOYZ, producători asociați Liviu Vârciu, Tiberiu Ioana, Zoran Cărmăzan și Cătălin Bugean. Filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste” va avea premiera în cinematografele din România pe 10 septembrie.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută