Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2021
Muzică

Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești

Adrian Zăvoianu De Adrian Zăvoianu
Comentarii Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești Share Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești

Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești: patru zile de neuitat, alături de unii dintre cei mai iubiți artiști din Romania și hiturile lor, între 12 și 15 august, în Portul Constanța, la Poarta 1.

Pe 12 august Diosa Symphonic EDM, Edward Maya Symphony și Voltaj & Simona Strungaru Symphonics vor deschide festivalul KIMARO cu o seară Electro Symphonic.

Seara de 13 august îi aduce pe scena KIMARO pe Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana și  Ștefan Bănică, iar în deschidere publicul le va descoperi pe Tiny Tigers, patru tinere extrem de talentate.

Pe 14 august vin pe scena KIMARO Antonia, B.U.G Mafia, Carla’s Dreams, Connect-R și Smiley. Seara  de 14 august va fi deschisă de Yuka, o artistă de 16 ani, câștigătoare a festivalului Mamaia Copiilor la 6 ani, dar și de Emilian, un tânăr de 25 de ani care face muzica de la 5 ani.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești

KIMARO încheie seria concertelor pe 15 august cu un line-up rock legendar: Cargo, Paul Ciuci Compact, Trooper, Vama și Phoenix.

Experiența de festival este completată pe parcursul celor patru zile de o zonă gastronomică, food trucks și baruri cu o oferta variată de “street food” de la mâncare indiană la burgeri și înghețată artizanală, de la cocktailuri la selecție de vinuri spumante, plus alte delicii.

Zona de food se deschide zilnic de la orele 16:00, iar concertele încep în fiecare zi la orele 18:00.

Accesul publicului în cadrul evenimentului  KIMARO este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod de bare pe care publicul îl poate obține de pe site-ul kimaro.ro.

Pentru accesul în cadrul Festivalului este obligatorie prezentarea unuia dintre următoarele documente în format tipărit sau electronic:

  • Dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);
  • Rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore);
  • Dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

În funcție de evoluția situației epidemiologice, de normele legale și recomandările emise de către autoritățile competente, Organizatorul își rezervă dreptul de a adopta măsuri și/sau restricții suplimentare privind accesul la eveniment. Nu este permis accesul în spațiul în care se derulează evenimentul cu: obiecte contondente, obiecte ascuțite, băuturi, mâncare, substanțe interzise.

KIMARO este un eveniment al Primăriei MUNICIPIULUI CONSTANȚA, prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Parteneri: Lenovo Legion, Siropurile Laurul, Exclusiv Auto, DerTour, The Iconic Estate.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută