Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/08/2021
Muzică

diMansions Hit Music Festival continuă și în acest week-end la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii diMansions Hit Music Festival continuă și în acest week-end la Brașov Share diMansions Hit Music Festival continuă și în acest week-end la Brașov


diMANSIONS FUN GARDEN – varianta puțin mai mică, dar mult mai lungă a @diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL îți aduce bucurie weekend de weekend în Cartierul Coresi din Brașov!
Din 29 iulie până pe 19 septembrie, staruri ale muzicii internaționale și din România, te așteaptă la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante, silent disco și multe altele.
Primii care deschid nebunia sunt Turbo B. și DJ Sash.
Nu rata PETRECEREA RETRO a ANULUI cu STARS OF THE 90s: Turbo B. (ex SNAP!) și DJ SASH!, artiști consacrați ai anilor 90.

TURBO B (ex SNAP!)
Durron Maurice Butler, cunoscut ca Turbo B, este un muzician, rapper și beatboxer american, cunoscut mai ales pentru perioada în care a fost lider al grupului de muzică electronică Snap!.
După finalizarea unui stagiu în cadrul armatei Statelor Unite, desfășurat în Germania, Butler a fost descoperit de managerii proiectului Snap! și a devenit celebra voce a hiturilor ”The Power” sau ”Rhythm Is A Dancer”, ambele clasate în topul hiturilor din lumea întreagă.
Astăzi, Turbo B. duce legenda Snap! mai departe, oferind show-uri spectaculoase de rap, beatbox și percuție, în lumea întreagă.

DJ SASH!
18 milioane de discuri vândute la nivel internațional, peste 20 de ani de succes și zeci de hituri definesc cariera lui DJ Sash!.
Melodiile sale au ajuns în top 10 în clasamentele din lumea întreagă, ajungând pe poziții altfel ocupate de superstaruri precum Madonna sau U2.
Colaborările cu artiști precum Adrian Rodriguez, Shannon, Tina Cousins, Dr. Alban, Sarah Brightman și Boy George sau hituri precum „Ecuador”, „Stay”, „La primavera”, „Mysterious Times”, „Colour the world”, „Adelante”, „Ganbareh” sau „Run”, au făcut din Sash! un superstar mondial.
Succesul i-a adus colaborări cu Jean Michel Jarre, 2 Unlimited, Todd Terry, OMD sau Kylie Minogue.

Accesul la diMANSIONS Fun Garden este gratuit, excepție făcând concertele, la care accesul se face pe bază de bilet și se va restricționa cu 2 ore înainte de concert și până la încheierea acestuia. În acest interval, în perimetrul de eveniment se vor putea afla doar plătitorii de bilet.
Prezentarea certificatului verde de vaccinare sau trecere prin boală sau rezultatul unui test PCR negativ (72 ore) sau antigen (24 ore) este esențială pentru accesul la festival. Testarea antigen va fi realizabilă și la locul evenimentului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută