Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/07/2021
Lifestyle / Sport Viața Orașului Zile si Nopti

Acum ori niciodată!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Acum ori niciodată! Share Acum ori niciodată!


Apelăm din nou la aceste cuvinte în speranța că vom reuși, cu ajutorul lor, să facem universul să ne ajute. Naționala olimpică joacă astăzi ultimul meci din faza grupelor împotriva celor din Noua Zeelandă.

Deși nu a reușit vreun șut pe poartă în cele două meciuri de până acum, România are 3 puncte, obținute în urma autogolului din partida cu Honduras. Jocul slab din primul meci a continuat și în cel cu Coreea de Sud. Un cartonaș roșu și un gol venite înainte de pauză au făcut din ai noștri o victimă sigură, la finalul celor 90 de minute, tabela arătând 4-0 în favoarea asiaticilor. Să sperăm că Mirel Rădoi i-a făcut pe băieți să înțeleagă importanța acestui meci. Cumva, viitorul fotbalului depinde de meciul acesta. România trebuie să învingă astăzi Noua Zeelandă, de la 11:30, în direct pe Eurosport și TVR 1, pentru a demonstra tuturor că fotbalul în țara asta nu a murit. Fotbalul românesc și-a luat, doar, o pauză.  Hai, România.

sursa foto: Fanatik.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.