Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2021
Artă & Cultură / Performing arts Muzică

Nopțile artei încep în acest sfârșit de săptămână

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nopțile artei încep în acest sfârșit de săptămână Share Nopțile artei încep în acest sfârșit de săptămână


 

Un nou concept menit să unească  mai multe subdomenii ale artei într-un singur eveniment unicat.  Prin acest nou concept Art Nights at Alpin Magic Land, se doreste de asemenea, ca artistii locali sa se apropie de publicul iubitor de arta si de frumos, incercand astfel sa se sustina cultura si arta, oferind cateva ore de relaxare, zambete si culoare.

În cadrul primului eveniment Art Nights va fi invitat special DJ Pom, un DJ brașovean cunoscut atât la nivel național cât și internațional. Pom este un artist cu o experienta de peste 20 de ani în muzica electronică, un DJ recunoscut care a fost invitat să incante urechile și inimile ascultatorilor la mai multe evenimente și festivaluri de pe mapamond.

Mai mult decat atât, pe lângă muzica și atmosfera asigurata de Pom, se va organiza o expoziție colectivă de grafică și pictură, cu lucrari semnate de mai multi artiști locali: Dana Andreea Coatu, Dena, Elly S. Oproiu, Flaminia Luca, Marius Aiordachioaie

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, în data de 24 iulie 2021 între orele 18.00-23.00 în natura (în cadrul parcului tematic Magic Land).
Mai multe informatii se pot gasi pe pagina oficiala a evenimentului.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.