Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/07/2021
Lifestyle

Skoda Octavia IV, o mașină bună la toate

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Skoda Octavia IV, o mașină bună la toate Share Skoda Octavia IV, o mașină bună la toate


Conform unui top realizat de cei de la Readcars.co, România se afla pe locul 19 în Europa la numărul de achiziționări de mașini, înaintea Slovaciei și în spatele vecinilor unguri. Spre exemplu, în 2016, în țara noastră au fost 94919 de  înregistrări de autovehicule noi. În prezent, pe lângă mărci precum VW, Renault sau Dacia, românii și-au ațintit privirea spre noul model Skoda Octavia. Puteți să vă consultați neclaritățile cu specialiștii de pe blogul AutoChelu.

Cea mai bine vândută mașină Skoda a reintrat în top zece și în Europa, atrăgând prin versatilitate și practicitate. Modelul din a patra generație, lansat în noiembrie 2020, a vândut 14.767 de unități în mai 2021, cu o creștere impresionantă de 73% față de această dată anul trecut. 

Skoda Octavia 4 este masina des întâlnită în Romania pentru persoane fizice și, totodată este masina de companie pentru multe firme deoarce are prețuri sub mid range affordable pentru bugetul romanilor. Un alt aspect foarte important este reprezentat de maleabilitatea dotărilor și prețul avantajos o recomandă pentru firmele de “Rent a Car”. Asta înseamnă că Skoda Octavia 4 este atât un foarte bun globetrotter, dar și un day 2 day car, minivan sau off road adventure în funcție de specificațiile alese. Când vine vorba despre dimensiunea roților, acestea pot varia de la 205/55 r 16 la 225/40r19. Evident, diferă în funcție de echipare: greenline sau rs ( în acest caz, dimensiunile roților sunt un pic mai mari și mai late). Vă puteți edifica la AutoChelu, Service auto Brasov, specializat în masurarea roților.

Interiorul masinii este de-a dreptul spectaculos, spațiul pasagerilor este mai mare și mai luxos. Și portbagajul a devenit mai încăpător având între 600 si 640 de litri, în funcție de varianta aleasă.

Noua Octavia are si un sistem plug-in hybrid, dezvoltand 204 CP si un cuplu de 350 Nm, avand motor pe benzina 1.4 TSI si un motor electric, care a fost conceput cu o transmisie DSG și cu un pachet de baterii de 13 kW ce oferă o autonomie electrică de 60 km.

Platforma imprumutata de la WV Golf denotă o disponibilitate mare de piese auto și un pret scazut când vine vorba de vizita la un service auto Brasov.

Skoda Octavia 4 are un preț recomandat de 26 354 de euro.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută