Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2021
Artă & Cultură / Teatru

„Soț de vânzare”, luna aceasta la Brașov

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii „Soț de vânzare”, luna aceasta la Brașov Share „Soț de vânzare”, luna aceasta la Brașov


“Sot de vanzare”, piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu ,Marius Gilea, se va desfășura pe 25 iulie, la Centrul Cultural Reduta din Brașov și pe 24 iulie, la Casa de Cultură a minicipiului Codlea, ambele de la ora 21:00.

Umorul dramaturgului rus Mihail Zadornov vrea să-și lase amprenta, atât pe publicul brașovean, cât și pe cel codlean.
Oxana, o tânără „modernă” până în vârful unghiilor, frumușica, ușor naiva, dar foarte ambițioasă, ii propune Elenei Vladimirovna, nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” si inițată în metehnele vieții, o afacere pe cat de indecentă, pe atât de inedita: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei sțt contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.
Andrei Vasilievici, mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc, pare să facă toți banii. Va fi însa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?
Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple și intense răsturnări de situație.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plină de umor si rasete-n cascade!
Pregatiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranta percepția despre casnicie și…teatru românesc underground!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută