Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2021
Artă & Cultură / Performing arts Viața Orașului

Dans contemporan, în acest week-end, pe aleea de sub Tâmpa

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Dans contemporan, în acest week-end, pe aleea de sub Tâmpa Share Dans contemporan, în acest week-end, pe aleea de sub Tâmpa


Contemporary Creative Dreamers prezintă spectacolul de dans contemporan “Bite The Bullet/ Re:Mix” în data de 4 Iulie pe Aleea Pietonală de sub Tâmpa, Brașov.
Reprezentația spectacolului outdoor “Bite The Bullet / Re:Mix” face parte din proiectul cultural „Program Educațional Coregrafic” și este prezentat în relație cu partenerul local: Visssual.
Accesul este gratuit, iar spectatorii sunt rugați să respecte prevederile aflate în vigoare în privința participării la evenimentele culturale outdoor.
 
“Bite the bullet / Re:Mix” este un spectacol conceput de 4 tineri coregrafi, alcătuit din fragmente și schițe, un colaj de mișcare, gânduri și sentimente. Expresia englezească “bite the bullet” este echivalentul lui “a pune punct”. Astfel, coregrafii aleg o serie de momente, o colecție de situații pe care le trăiesc prin dans, lăsându-le apoi în urmă. Trecerile de la momente tandre de duet la momente de forță de grup, de la conflict la vulnerabilitate, de la feminin la masculin creează un spectacol complex de dans contemporan ce ține publicul captivat și oferă energie și prospețime.
Coregrafie și interpretare:
Andreea Vălean, George Pleșca, Daniel Dragomir, Anastasia Grigore.
Aranjament muzical:
Adrian Piciorea

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută