Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/06/2021
Lifestyle / Fashion

Fashion event: SUMMER GALA 2021

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii Fashion event: SUMMER GALA 2021 Share Fashion event: SUMMER GALA 2021


Primul Show de Fashion din România cu public

Simultan cu show-urile internaţionale de cruise, în România a fost instituită tradiţia unor show-uri de fashion multi-brand sub titulatura SUMMER GALA, acum şi în 2021 – după o pauză de un an. Show-ul este organizat de Alin Gălăţescu împreună cu agenţia Manifesto Events & PR, în colaborare cu Avanpremiere. Pentru ediţia din acest an a fost ales amfiteatrul special de la Veranda Mall. În buna tradiţie a caselor italiene – iubitoare de evenimente create în amfiteatre, fie ele naturale, istorice sau moderne – cele 10 colecţii de cruise vor fi prezentate în registru multi-media: cu public (pentru prima oară în Bucureşti după pandemie) / live-streaming / Video Fashion Show şi Fashion Shooting post-event în această locaţie specială.

Fashion event: SUMMER GALA 2021

SUMMER GALA 2021 va aduce pe data de 23 iunie la ora 20.00 în amfiteatrul Veranda Mall colecţiile inedite ale unora dintre cei mai cunoscuţi designeri români: Romaniţa Iovan (colecţie preview pentru marele ei eveniment de sărbătorire a 30 de ani de creaţie din toamnă) / Alexandra Calafeteanu / Studio Cabal by Diana Dianu / Mitiliane Couture by Andreea Simona / Claudia Rawlings (Londra) / Atelier BOLERO / Anna Roman / Mexxton, printre alţii.

Fashion event: SUMMER GALA 2021

Fashion event: SUMMER GALA 2021

Fashion event: SUMMER GALA 2021

Fashion event: SUMMER GALA 2021

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.