Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2021
Lifestyle / Sport Viața Orașului

Record de participare la Turul Ciclist al Sibiului: 29 de echipe confirmate

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Record de participare la Turul Ciclist al Sibiului: 29 de echipe confirmate Share Record de participare la Turul Ciclist al Sibiului: 29 de echipe confirmate


Cea de-a XI-a ediție a Turului Ciclist al Sibiului va avea loc între 3 și 6 iulie 2021. Line-up-ul ediției reunește un număr record de 29 de echipe profesioniste, dintre care se remarcă trei dintre cele mai importante echipe profesioniste de ciclism de la nivel mondial, prezente în World Tour.

Bora Hansgrohe revine și anul acesta la Turul Ciclist al Sibiului, pentru a-și apăra titlul câștigat în 2020 cu austriacul Gregor Mühlberger. Încă două echipe de World Tour și-au confirmat participarea: Astana – Premier Tech din Kazahstan și Team Qhubeka Assos din Africa de Sud. Pe lângă cele trei echipe de World Tour, ediția din acest an a Turului Ciclist al Sibiului adună și patru echipe pro-continentale, 21 de echipe continentale și una națională. O premieră a ediției o constituie prezența sportivilor de la Novo Nordisk, echipă profesionistă a cărei misiune e de a inspira, educa și împuternicii oamenii care suferă de diabet. Nu vor lipsi nici echipele pentru care pedalează cei mai titrați dintre cicliștii români ai momentului: Team DELKO, cu Eduard Grosu și Wildlife Generation Pro Cycling USA, cu Serghei Țvetcov (campion național en titre la contratimp), dar nici echipa națională a României, unde este așteptat campionul național an titre la șosea, Daniel Crista.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută