Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/06/2021
Lifestyle / Sport Viața Orașului

EURO 202(0)1 la Brașov

Vlad T. Copilu De Vlad T. Copilu
Comentarii EURO 202(0)1 la Brașov Share EURO 202(0)1 la Brașov


Campionatul European de fotbal începe stasera, la Roma, unde Italia dă piept cu Turcia. 

Pentru că, cel mai probabil, v-ati săturat să vedeți fotbal la televizor acasă, hai să aruncăm o privire peste câteva localuri din Brașov, în care puteți să susțineți echipa națională a Ro… A, am uitat, nu ne-am calificat. Deși suntem gazde și noi, am preferat să fim precum cabanierii ăia care-ți închiriază casa și mai vin doar la curățenie peste trei zile. Sunt, însă alte echipe cu care puteți ține. Dacă nu v-ați hotărât cu cine, trebuie să știți că aveți 51 de partide la dispoziție, data limită fiind fix peste o lună. Să începem. Mai mult despre Euro, aici:

  1. Deane’s Irish Pub and Grill

Faimosul Pub de pe Republicii are un prim 11 de vis, cu televizoare atât în cafeneaua de sus, dar și în sala mare de jos, pe un ecran la fel de uriaș ca greșeala lui Tătărușanu din meciul cu Albania, de la Euro 2016. Vedetele echipei sunt, însă, televizoarele de pe terasa pub-ului.

EURO 202(0)1 la Brașov

Pieile de cartofi, Guinness-ul la draught și zâmbetele angajaților vă vor face șederea foarte plăcută.

  1. Rockstadt

Rock-alul (ați prins-o?) de pe Titulescu este într-o formă de zile mari, fără accidentați și cu o poftă nebună de fotbal asezonat cu beri reci ca sângele lui Ionel Ganea la golul din penalty de la partida cu Anglia de la Euro 2000.

 EURO 202(0)1 la Brașov

La fel ca naționala irlandezo-română de mai sus, și Rockstadt oferă meciuri atât pe teresă, cât și la tribuna 0 din sala de concerte. Probabil, fotbalul de aici va fi comentat de Ozzy Osbourne și Mick Jagger.

  1. Café Central

Nu toate echipele au stadioane mari, dar asta nu contează atunci când suporterii, fie ei puțini, sunt dintre cei mai pătimași. Interiorul are doar tribuna 1 și 2, la fel ca stadionul de la Braga de la Euro 2004. Atunci, România a reușit perfomanța de nu pierde niciun meci, pentru că nu s-a calificat. Știți voi, meciul ăla cu Danemarca din septembrie 2003, când România ar fi trebuit să intre în Cartea Recordurilor pentru cel mai amplu sincron de televizoare aruncate pe geam. Un furt pentru care este vinovat tot arbitrul Urs Meyer, probabil.

EURO 202(0)1 la Brașov

Acest local poate găzdui doar câțiva fani pentru că atât s-a putut. Café Central a trimis deja berea pe teren la sesiunea de racire. Se află pe Apollonia Hircher nr. 18.

  1. Epic Pub & Bistro

La barul la fel de epic precum ratarea lui Bogdan Stancu din meciul cu Franța de la precedentul Campionat European veți găsi o mulțime de televizoare, atât înăuntru cât și pe terasa.

EURO 202(0)1 la Brașov

Se află la doar 10, 15 minute de centrul orașului, pe Alexandru Ioan Cuza, strada cu numărul 5 pe tricou.

  1. Bistro Aha

Cu siguranță voi nu aveți cum să ratați terasa de la Aha, de pe Lucian Blaga 8A. Dacă era Mutu, o rata cu siguranță, la fel cum a facut-o în finalul jocului cu Italia de la Euro 2008, din penalty.

EURO 202(0)1 la Brașov

Au mâncare de stă pisică Lobonț în coadă și băuturi pentru toate gusturile.

  1. King’s Court

Localul cu nume nobil de pe strada Castanilor este un pic ascuns, dar, după cum bine știți, comorile nu sunt la îndemână. La King’s Court nu ajungi la fel de greu ca România la un turneu final.

EURO 202(0)1 la Brașov

Amplasat într-o curte interioară, localul va transmite toate meciurile de la Euro de pe un proiector aflat pe terasă. Trăiască Regele (Hagi)!

EURO 202(0)1 la Brașov

Am ales șase localuri pentru că de atâtea ori apare numele României pe tabloul final al Campionatelor Europene de Fotbal. Cinci calificări plus privilegiul de a fi una dintre țările gazdă de la turneul care începe azi. Localurile de mai sus sunt gazde foarte bune, mereu prezente lângă fani.

HAI AI LOR!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută