Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 18/05/2021
Film Viața Orașului

Cinema One Laserplex se redeschide. Ce filme vedem?

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cinema One Laserplex se redeschide. Ce filme vedem? Share Cinema One Laserplex se redeschide. Ce filme vedem?


Multiplexul din Coresi Shopping Resort se redeschide în data de 28 mai. Cinematograful din Brașov se aliniază celorlalte cinematografe din țară care deschid la aceeași dată.

Cinema One Laserplex se redeschide. Ce filme vedem?

Odată cu relaxarea restricțiilor de acces în spațiile de interior (cinematograful se va deschide cu o capacitate de 50%) coroborată cu decizia distribuitorilor de film de a lansa blockbustere în perioada imediat următoare, Cinema One Laserplex își redeschide sălile pentru cinefilii din Brașov.

Două filme care au câștigat Oscarul în acest an, în ziua redeschiderii cinematografelor.

Iată ce filme vor avea premiera în perioada imediat următoare și care se vor vedea și la Brașov.

Another Round (Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin) și Nomadland (Premiul Oscar pentru cel mai bun film) au premiera în România pe 28 mai, ziua în care marea majoritate a cinematografelor se vor redeschide!

Cel mai așteptat film al lunii iunie este însă Fast & Furious 9, care va avea premiera pe 25 iunie. Oricât de furios și de iute ar fi, nimeni nu poate scăpa de propriul său trecut. Furios și Iute 9 este al nouălea capitol din saga Furios și Iute, care a trecut deja prin două decenii și a cumulat la box-office internațional peste 5 miliarde dolari.

Emma Stone și Emma Thompson joacă în live-action-ul Disney, CRUELLA. Filmul, inspirat din producția Disney 101 Dalmaţiei, spune povestea de origine a celebrei răufăcătoare. Filmul va avea premiera pe 4 iunie.

Iubitorii filmelor horror vor avea parte de 2 producții în premieră pe marele ecran: A Quiet Place Part II, cu premiera pe 11 iunie și The Unholy cu premiera pe 18 iunie.

Un alt blockbuster mult așteptat este Godzilla vs. Kong. Filmul va avea premiera pe 11 iunie.

Și cei mici se vor bucura de redeschiderea cinematografelor, în luna iunie având parte de 2 filme mult așteptate. Pe 4 iunie, Tom și Jerry ajung și pe marele ecran, iar Peter Iepuraşul: Fugit de acasă vine la Brașov pe 11 iunie.

Lista completă a premierelor cinematografice este AICI

Cinema One are în total 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D și găzduiesc aproximativ 1500 de locuri. Cinematograful beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoarele cu laser fiind o premieră pentru România.

“Așteptarea a fost mai lungă decât am crezut, însă revenim din 28 mai. Ne este dor de voi, de filme, de energia pozitivă pe care o emanați, de mirosul popcornului, de zâmbetele până la urechi după vizionarea filmelor. Abia așteptăm să vă revedem!” Echipa Cinema One

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.