Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/04/2021
Lifestyle / Destinații turistice Podcast

Podcast Zile și Nopți: Ascultă-ți vacanța!

Adrian Zăvoianu De Adrian Zăvoianu
Comentarii Podcast Zile și Nopți: Ascultă-ți vacanța! Share Podcast Zile și Nopți: Ascultă-ți vacanța!


În luna aprilie, în fiecare săptămână, Zile și Nopți vă propune un nou podcast de vacanță!

Primele 4 episoade sunt realizate în parteneriat cu Eco-România. Asociația de Ecoturism din România reunește într-o manieră inovatoare sectorul public și cel privat într-un parteneriat pentru conservarea naturii și dezvoltarea turismului durabil.

“Redescoperă România în ritm domol” este tema podcast-urilor Zile și Nopți, Ascultă-ți Vacanța!

Dincolo de arhicunoscutele zone turistice, cu bunele și relele lor, sunt o mulțime de destinații mai puțin cunoscute dar în care vei găsi servicii și experiențe turistice de bună calitate, ca-n orice alt colț al lumii. Destinațiile de ecoturism sunt locuri speciale în care oferta turistică pune preț pe activități în natură și pe conectarea cu oamenii și cultura locului. Vei putea să te plimbi agale printre casele decorate cu motive tradiționale din Țara Dornelor, să descoperi moștenirea sașilor din Colinele Transilvaniei, să te minunezi de măiestria meșterilor în lemn din Eco Maramureș și multe alte experiențe la fel de plăcute.

Cei ce vor să descopere natura au cel puțin la fel de multe opțiuni: de la safari pentru observarea zimbrilor în Ținutul Zimbrului, o vizită pe seară la unul dintre observatoarele de urși din Băile Tușnad și Împrejurimile sau un tur ghidat în pădurile seculare din Eco Maramureș, până la activități de aventură pentru familii în Pădurea Craiului sau programe educaționale în căutarea dinozaurilor din Țara Hațegului – Retezat.

În primul podcast de vacanțe, vorbim despre cum să-ți recapeți miraculos puterile în Băile Tușnad și Împrejurimile!

Ascultă AICI podcast-ul Zile și Nopți: ASCULTĂ-ȚI VACANȚA: Băile Tușnad și Împrejurimile.

Cu un episod nou în fiecare săptămână, podcasturile Zile și Nopți sunt disponibile pe următoarele platforme:

Podcast Zile și Nopți: Ascultă-ți vacanța!

Noul număr Zile și Nopți iese de la tipar luni, 5 aprilie. Ți-am pregătit o revistă specială în 120 de pagini, cu subiecte din muzică, film, artă și food & drink. Revista conține și două suplimente: CADOURI de PAȘTE și un SUPLIMENT de VACANȚE.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online. În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și bilunar la Sibiu și Oradea.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută