Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 15/03/2021
Film / Streaming

DOCUMENTAR | Locul crimei: Dispariția de la Cecil Hotel

Sandu Alexandra De Sandu Alexandra
Comentarii DOCUMENTAR | Locul crimei: Dispariția de la Cecil Hotel Share DOCUMENTAR | Locul crimei: Dispariția de la Cecil Hotel


În februarie, Netflix a lansat un nou documentar, Locul crimei: Dispariția de la Cecil Hotel. Documentar nou, producător vechi: Joe Berlinger. Cunoscut pentru producții precum Conversații cu un ucigaș: Ted Bundy, Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic sau Brother’s Keeper, Joe Berlinger ne prezintă și de această dată tot o incursiune în tenebrele crimelor, așa cum ne-a obișnuit deja.

DOCUMENTAR | Locul crimei: Dispariția de la Cecil Hotel

Documentarul expune povestea tinerei Elisa Lam, în vârstă de 21 de ani din Vancouver, Canada, care a dispărut subit în timpul șederii la hotelul Cecil, în anul 2013. Tânăra a plecat singură într-o călătorie prin marile orașe ale Californiei, însă a sfârșit în cel mai îngrozitor mod. După ce a stat câteva zile în San Diego, Elisa a ajuns în Los Angeles pe data de 28 ianuarie, s-a cazat la hotelul Cecil din cartierul central Skid Row, cunoscut drept cel mai sărac și periculos cartier din L.A. la acea vreme, după care a dispărut pe data de 31 ianuarie.

Eforturile poliției de a o găsi pe fată au fost în zadar, așa că aceștia au decis să publice un videoclip cu Elisa din lift, în speranța că oamenii îi vor ajuta cu informații. Videoclipul însă a iscat controverse la nivel mondial deoarece comportamentul fetei nu părea a fi deloc normal. Cum a murit Elisa Lam și unde a fost găsită aceasta nu veți afla în articolul de față, pentru că nu îmi doresc nicicum să vă stric suspansul și uimirea cu care am urmărit eu deznodământul poveștii.

Regizorul a intervievat diferite persoane care au avut legătură cu acest caz, așa că veți avea ocazia de a afla informații de la polițiștii care au investigat dispariția Elisei Lam, de la diverși jurnaliști și istorici, dar și de la managerul hotelului și alți angajați care lucrau în hotelul Cecil la momentul respectiv.

Documentarul este disponibil pe Netflix, are doar patru episoade, fiecare cu o durată de aproximativ o oră, așa că dacă ești un împătimit al documentarelor polițiste, te fascinează misterele sau pur și simplu nu știi la ce să te mai uiți într-o seară, nu există niciun motiv pentru care să dai skip acestui documentar intrigant.

Recomandare de ALEXANDRA SANDU

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută