Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 09/03/2021
Film / Streaming

Netflix prezintă trailerul serialului Sky Rojo

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Netflix prezintă trailerul serialului Sky Rojo Share Netflix prezintă trailerul serialului Sky Rojo


TOTUL ÎNCEPE CU O CANAPEA ROȘIE DE PIELE…

Verónica Sánchez, Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre, Lali Espósito, 

Yany Prado și Enric Auquer joacă în noul serial de la creatorii La Casa de Papel

Sky Rojo va fi lansat la nivel mondial pe 19 martie

Netflix prezintă trailerul serialului Sky Rojo

Coral (Verónica Sánchez) evadează din clubul Las Novias alături de Wendy (Lali Espósito) și Gina (Yany Prado). Împreună, își vor căuta libertatea, fiind urmărite de Moisés (Miguel Ángel Silvestre) și Christian (Enric Auquer), complicii lui of Romeo (Asier Etxeandia), proxenetul și proprietarul clubului.

Cele trei femei pornesc într-o cursă disperată în care se vor confrunta cu pericole de toate felurile și în care singurul scop este să rămână în viață și să-și obțină libertatea. Totul este posibil atunci când viitorul nu reprezintă altceva decât încercarea de a rămâne în viață pentru următoarele cinci minute. Și există o singură modalitate prin care ele să se asigure că această realitate nu le zdrobește: cu determinare, atenție și umor.

Umor negru, o porție sănătoasă de acțiune și adrenalină pură: aceasta este promisiunea Sky Rojo, noua serie pe care Netflix o va lansa la nivel mondial pe 19 martie, al cărei trailer a fost dezvăluit astăzi. Sky Rojo este confirmat pentru două sezoane, iar primul constă în opt episoade de 25 de minute. Această serie dramatică oferă un format cu adevărat unic și un amestec inovator de genuri: creatorii săi, Álex Pina și Esther Martínez Lobato (Money Heist) l-au numit „Latin pulp”.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută