Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/03/2021
Lifestyle Podcast

Podcast Zile și Nopți I Cele mai iubite femei din România

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Podcast Zile și Nopți I Cele mai iubite femei din România Share Podcast Zile și Nopți I Cele mai iubite femei din România


Femeile își doresc să fie iubite, dar cel mai mult își doresc să fie apreciate și respectate. Pentru că luna martie este și luna pe care o dedicăm în fiecare an femeilor, îți propunem să descoperi poveștile celor mai de succes și celor mai puternice femei din România.

“Cele mai de succes femei din România” este un top care a fost realizat de cititorii Zile și Nopti și vă este prezentat de Avon. 

Podcast Zile și Nopți I Cele mai iubite femei din România

Podcast Zile și Nopți I Cele mai iubite femei din RomâniaFoto © Ioan Stoica

Locul 10: Ioana Chicet-Macoveiciuc

Ioana este una dintre cele mai populare scriitoare și bloggerițe din România. Are 20 de ani de experiență în presa scrisă, project management și comunicare online, iar în momentul de față este și o renumită scriitoare de carte pentru copii și adulți, dar și organizator de evenimente.

Podcast Zile și Nopți I Cele mai iubite femei din RomâniaFoto © Nicoleta Lungu

Locul 9: Petronela Rotar

Petronela s-a născut în 1977 la Brașov, oraș unde a trăit toată viața. A fost jurnalist vreme de 18 ani la mai multe stații locale ale celor mai importante televiziuni și este mama a doi copii. Ce a transformat-o într-un adevărat fenomen a fost felul în care Petronela a reușit să transforme în opere literare istoria personală zbuciumată. În prezent, Petronela Rotar se află în formare ca psiholog și psihoterapeut.

Podcast Zile și Nopți I Cele mai iubite femei din RomâniaFoto © shutterstock.com

Locul 8: Cristina Neagu

Pe data de 14 ianuarie 2011, cu ocazia conferinței de presă oficiale a Campionatului Mondial masculin din Suedia, de la Göteborg, Cristina Neagu a fost desemnată de către Federația Internațională de Handbal (IHF) drept cea mai bună jucătoare din lume în anul 2010. Acesta a fost doar începutul, pentru că ea a fost numită cea mai bună jucătoare a lumii și în 2015, 2016 și 2018, devenind astfel prima handbalistă din istoria acestui sport care a câștigat de patru ori acest trofeu.

Podcast Zile și Nopți I Cele mai iubite femei din RomâniaFoto © facebook.com/AndreeaRaicu.ro

Locul 7: Andreea Raicu

Andreea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. A debutat ca model, câștigând câteva dintre cele importante concursuri de modelling, apoi și-a făcut intrarea în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment foarte populare, precum „Big Brother” și „Megastar”.

Podcast Zile și Nopți I Cele mai iubite femei din RomâniaFoto © shutterstock.com

Locul 6: Andreea Marin

Prezența Andreei Marin în acest top nu reprezintă nicio surpriză. Ea are o lungă carieră jurnalistică și de prezentatoare TV pentru unele dintre cele mai iubite emisiuni din România. De exemplu, apogeul carierei sale a fost fără doar și poate atins în perioada 1999 – 2007, în care a fost moderatoarea emisiunii „Surprize, surprize”, difuzată postul TVR 1. Acesta a fost și cel mai urmărit spectacol de televiziune din România timp de nouă ani la rând. De asemenea, a fost jurat în emisiunea „Uite cine dansează!”, difuzată de postul de televiziune Pro TV, iar din octombrie 2020 este co-producătoare și realizatoarea emisiunii „Nu există nu se poate!”, difuzată de postul de televiziune TVR 2.

Podcast Zile și Nopți I Cele mai iubite femei din RomâniaFoto © facebook.com/oanapelleateatru

Locul 5: Oana Pellea

Oana Pellea nu este doar una dintre cele mai iubite actrițe din România, fiica unuia dintre cei mai iubiți actori români din toate timpurile (Amza Pellea), dar și una dintre româncele care de-a lungul vremii a reușit să-și construiască o carieră impresionantă, cu peste 50 de roluri importante în teatru și 20 în film românesc și internațional.

Oana Pellea a câștigat de două ori premiul UNITER pentru cea mai bună actriță și i s-a acordat și premiul Fundației Culturale Române pentru Carieră Internațională Remarcabilă. Și nu a câștigat premii doar în România, Oana Pellea a primit și numeroase premii internaționale, inclusiv premiile pentru Cea mai bună Actriță la Festivalul de Film de la Geneva, la Festivalul Filmului Politic de la San Marino și la Festivalul Internațional de Film „Vulturul de Aur” din Batumi, Georgia.

Topul complet se găsește la adresa www.top10.zilesinopti.ro

 

SOUNDCLOUD I ZILE ȘI NOPȚI

SPOTIFY I ZILE ȘI NOPȚI

GOOGLE PODCAST I ZILE ȘI NOPȚI

google podcast zilesinopti

APPLE PODCAST I ZILEȘI NOPȚI

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută