Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/02/2021
Artă & Cultură Viața Orașului

Un nou spațiu de expunere la Brașov: Galeria BoltART 

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Un nou spațiu de expunere la Brașov: Galeria BoltART  Share Un nou spațiu de expunere la Brașov: Galeria BoltART 


Brașovul s-a îmbogățit cu un nou spațiu de expunere, neconvențional, adaptat contextului și restricțiilor impuse, oferind o nouă cale de dialog vizual între lumea artei și publicul brașovean.  Este vorba de bolta dinspre Piața Sfatului a Muzeului Civilizației Urbane a Brașovului, care găzduiește, temporar, lucrări ale unor artiști brașoveni din domeniul artelor vizuale, în cadrul proiectului BoltART. Proiectul propune o alternativă elegantă de expunere, susținere și promovare a artiștilor brașoveni.  

Expoziția are un caracter dinamic, adaptat spațiului relativ redus al vitrinei. Artiștii își pot reînnoi exponatele ori de câte ori doresc, spre încântarea celor care ajung în Piața Sfatului din Brașov. De la sfârșitul lunii noiembrie de când a fost lansat, proiectul ”BoltART” a devenit punctul de întâlnire între artiști, publicul vizitator și profesioniștii muzeului. 

Un nou spațiu de expunere la Brașov: Galeria BoltART Până acum, în cadrul proiectului ”BoltArt” au expus artiști plastici de renume: HoriaȚigănuș, Dumitru Șchiopu și Decebal Gabriel Țăroi. Urmează Iulia Șchiopu.

Cei care doresc să expună  în vitrina Muzeului Civilizației Urbane a Brașovului pot trimite un e-mail la adresa oana.tiganus@etnobrasov.ro, care trebuie să conțină următoarele elemente:

  • 5 fotografii cu lucrările pe care intenționează să le expună;
  • o scurtă prezentare a artistului si a proiectului expozițional (format doc. /pdf /link spre site-ul artistului).

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută