Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/01/2021
Artă & Cultură / Teatru Viața Orașului

Premieră online: “Cu sufletul nu-i de glumit”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Premieră online: “Cu sufletul nu-i de glumit” Share Premieră online: “Cu sufletul nu-i de glumit”


Spectacolul Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov va fi difuzat duminică, 31 ianuarie, în online, de la ora 19.00. Biletele se pot achiziționa de pe site-ul de ticketing mystage.ro, AICI. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

„Cu sufletul nu-i de glumit” este o piesă scrisă de bulgarul Dimitrie Dinev și pusă în scenă la teatrul din Brașov de către regizorul Sorin Militaru.

Piesa dramaturgului bulgar este construită în jurul ideii unui priveghi, pe care îl tratează în note tragicomice. 

Într-un interviu acordat site-ului www.suplimentuldecultura.ro, fiind întrebat cum își alege un text, regizorul Sorin Militaru a spus:

Contează mult ce simt când citesc textul prima oară, asta nu înseamnă că îl și aleg imediat. E foarte importantă prima senzație, pentru că, dacă mi se pare un text cu potential, îl citesc și a doua oară. Mă interesează imaginile pe care mi le sugerează, poveștile nespuse.

Din distribuţie fac parte George Custură, Carmen Moruz, Mihai Giuriţan, Mihai Bica, Dan Cogălniceanu, Gabriel Costea, Viorica Geantă-Chelbea, Claudia Suliman / Ioana Predescu, Relu Siriţeanu, Mădălin Mandin. 

„Cu sufletul nu-i de glumit este o tragicomedie, un amestec de culoare, spritualitate, temperament vulcanic, tristeţi şi angoase care zornăie ca nişte salbe, petrecere, trecere între viaţă şi moarte, un priveghi balcanic.

Scenografia este semnată de Cristian Marin, iar muzica originală este semnată de Dragoş Cohal.

Spectacolul are o durată de 105 minute (fără pauză)

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută