Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/01/2021
Lifestyle / Arhitectură & Design Viața Orașului

Foto: Podul hobanat între zona Gării și Tractorul

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Foto: Podul hobanat între zona Gării și Tractorul Share Foto: Podul hobanat între zona Gării și Tractorul


Podul hobanat este unul dintre cele mai importante proiecte din Masterplanul Cartier Coresi pentru 2025. Acesta va face legătura între Cartierul Coresi și zona Bulevardul Gării, plecând de la prelungirea străzii Tudor Arghezi, intersecție cu Camil Petrescu.

Foto: Podul hobanat între zona Gării și Tractorul

Foto: Podul hobanat între zona Gării și Tractorul

Investiția de aproximativ 30 de milioane de euro este realizată de Primăria Municipiului Brașov și va contribui semnfificativ la fluidizarea traficului și dezvoltarea zonei.

Anul acesta încep lucrările pentru construcția arenei sportive din Cartier Coresi, ce va avea o suprafață de 20.000 m pătrați. Noua arenă va deservi activităților sportive, celor de entertainment educativ și evenimentelor dedicate familiei. Proiectul face parte din masterplanul Cartierului pentru 2025.

Foto: Podul hobanat între zona Gării și Tractorul

Masterplanul cuprinde și o extindere a Business Campus-ului cu 4 noi clădiri cu o suprafață totală de 40.000 m pătrați, situate în apropierea sensului giratoriu dintre străzile Camil Petrescu și Tudor Arghezi. Lucrările la prima clădire au început deja, iar la finalul proiectului vor exista 4000 de noi locuri de muncă disponibile în diverse domenii.

Sursa: www.facebook.com/coresiavantgarden

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută