Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 29/01/2021
Film TV

„Justice League: Snyder Cut” în martie pe HBO

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii „Justice League: Snyder Cut” în martie pe HBO Share „Justice League: Snyder Cut” în martie pe HBO


Filmul “Justice League”, în regia lui Zack Snyder, va avea premiera pe 18 martie pe platforma de streaming HBO.

“Justice League: Snyder Cut” îi aduce în același loc pe Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), The Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa) și Cyborg (Ray Fisher), în timp ce luptă cu sinistrul Darkseid.

Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), şi, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o ameninţare catastrofică.

CITEȘTE ȘI: Noul trailer pentru Justice League: Snyder Cut deschide un univers plin de posibilități pentru supereroii DC 

Această misiune se dovedeşte mult mai dificilă decât şi-ar fi închipuit Bruce, pentru că fiecare dintre recruţi are proprii demoni de învins înainte de a-şi uni forţele pentru a forma o ligă de supereroi nemaiîntâlnită.

Scenariul pentru “Justice League” este scris de Chris Terrio, povestea le aparţine lui Chris Terrio şi Zack Snyder. Filmul este o adaptare de benzi desenate DC. Superman este creat de Jerry Siegel şi Joe Shuster.

Regizorul Zack Snyder a renunțat la “Justice League” după o tragedie în familie și a fost înlocuit de Joss Whedon. Filmul nu a avut aproape nicio asemănare cu viziunea originală a lui Snyder, așadar în 2017 a fost lansată o campanie pentru lansarea unei versiuni a filmului în viziunea lui Snyder.

Vezi trailer-ul filmului “Justice League: Snyder Cut” aici:

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută