Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/01/2021
Artă & Cultură / Teatru Viața Orașului

Teatrul Nottara selectează spectactor pentru consiliul artistic

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Nottara selectează spectactor pentru consiliul artistic Share Teatrul Nottara selectează spectactor pentru consiliul artistic


Teatrul Nottara selectează un spectator pentru consiliul artistic

 

Pentru a fi mai aproape de public și a înțelege mai bine așteptările acestuia, Teatrul Nottara a decis să ofere un loc în consiliul artistic al instituției unui spectator fidel, care va fi ales în perioada următoare din rândul iubitorilor de teatru fără legături directe cu acest domeniu.

Consiliul, care este alcătuit din 11 membri, are în componența sa actori, regizori și oameni de teatru. De anul acesta, lor li se va alătura și o persoană din rândul publicului, care să reprezinte vocea spectatorilor și să ofere o perspectivă proaspătă și originală.

Teatrul Nottara selectează spectactor pentru consiliul artistic

Ce va face acesta?

Va asista la vizionarea spectacolelor înainte ca acestea să iasă la public și va participa la discuțiile ulterioare din cadrul consiliului, având ocazia să își spună părerea despre producția respectivă.

 „Întotdeauna am făcut teatru pentru public. Acum ne-am dori să îl facem împreună cu acesta! Suntem convinși că o persoană din exterior ne va ajuta să înțelegem și mai bine ce își doresc să vadă oamenii atunci când aleg să petreacă o seară la Teatrul Nottara.”, a declarat Marinela Țepuș, managerul instituției.

În cazul în care v-ați dori ca acest loc special să fie al dumneavoastră, lăsați un comentariu pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara sau trimiteți un email la adresa marketing@nottara.ro, până pe 28 ianuarie 2021, în care să spuneți care este spectacolul preferat văzut la Nottara și cum i l-ați recomanda unui prieten.

Câștigătorul va fi anunțat pe site-ul instituției, www.nottara.ro, în data de 1 februarie.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută