Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 18/01/2021
Film

Godzilla Vs. Kong ajunge mai devreme în cinematografe

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Godzilla Vs. Kong ajunge mai devreme în cinematografe Share Godzilla Vs. Kong ajunge mai devreme în cinematografe


2021 este un an important pentru lansările MonsterVerse. În timp ce primele două filme din mitologie au încasat câte o jumătate de miliard de dolari fiecare în box-office, cifrele au scăzut destul de mult pentru filmul “Godzilla: King of the Monsters“.

Într-adevăr, o încasare de 386 de milioane de dolari nu era exact ceea ce urmărea studioul de producție, având în vedere că blockbusterul a costat 200 de milioane de dolari.

Bugetul francizei s-ar putea redresa odată cu lansare filmului “Godzilla vs. Kong” de anul acesta, ce promite o serie de efecte și imagini îmbunătățite și o acțiune captivantă.

“Godzilla vs. Kong” va fi lansat în luna martie 2021 în paralele în cinematografe și pe platforma HBO Max.

Planificat inițial pentru lansare pe data de 21 mai, “Godzilla vs. Kong” va ajunge acum în cinematografe și pe platforma de streaming pe 26 martie 2021.

VEZI ȘI: Warner Bros va lansa în 2021 toate filmele simultan pe HBO Max și în cinematografe

În mod evident, vestea este o schimbare pozitivă pentru fani, care vor vedea imaginile fantastice mai devreme, și, de asemenea, înseamnă că primul trailer ar trebui să fie lansat foarte, foarte curând. 

CITEȘTE ȘI: Warner Bros. riscă un proces pentru lansarea filmelor Dune și Godzilla pe HBO Max

Decizia Warner Bros. de a lansa filmul pe platforma de streaming HBO Max în aceeași zi în care ajunge și în cinematografe a condus la o serie de scandaluri și procese pentru companie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută