Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 17/01/2021
Film

Keanu Reeves se întoarce în rolul lui Constantine pentru Justice League Dark

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Keanu Reeves se întoarce în rolul lui Constantine pentru Justice League Dark Share Keanu Reeves se întoarce în rolul lui Constantine pentru Justice League Dark


Warners Bros. are planuri mari pentru viitorul filmelor DC, iar pe lângă dezvoltarea universului animat Justice League Dark, ultimele știri spun că studioul de producție plănuiește să îl readucă și pe Keanu Reeves înapoi în echipă, în rolul lui Constantine.

Deși zvonul nu este confirmat momentan oficial de către studio, această mișcare ar avea foarte mult sens în universul filmelor cu supereroi. 

DC a dezvăluit, în schimb, lansare unei noi miniserii animate Batman, ce va conține șase numere ce îl vor trimite pe Bruce Wayne într-o călătorie internațională generată de o tragedie în Regatul Unit, cât și apariția unui personaj negativ nou-nouț.

Keanu Reeves se întoarce în rolul lui Constantine pentru Justice League Dark

De asemenea, un serial Green Lantern al scriitorului Geoffrey Thorne va ajunge în luna aprilie, cel mai probabil pe HBO Max.

CITEȘTE ȘI: Noul trailer pentru Justice League: Snyder Cut deschide un univers plin de posibilități pentru supereroii DC 

Atât Marvel, cât și DC își doresc să-l readucă pe Keanu Reeves în benzile desenate, iar Warner Bros. ar putea avea un avantaj major prin readucerea lui Constantine în atenția fanilor printr-un sequel despre care se spune că este deja în lucru.

Starul seriei John Wick a recunoscut, de asemenea, că i-ar plăcea să joace din nou personajul.

VEZI ȘI: DC va lansa șase filme pe parcursul anului 2022

Numele lui Reeves în echipa Justice League Dark va genera rapid interes în rândul pasionaților de gen și deschide posibilitatea de a lansa chiar și o franciză independentă pentru Constantine.

Sursă Foto: ScreenRant

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută