Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 14/01/2021
Film / Streaming

Sony lansează propriul serviciu de streaming video

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Sony lansează propriul serviciu de streaming video Share Sony lansează propriul serviciu de streaming video


Producătorul japonez Sony a anunțat că va lansa un serviciu de streaming video care, cel puțin la început, va fi disponibil doar pe televizoarele premium ale companiei, ca un o imbold în plus pentru achiziționarea acestora, notează news.ro.

Serviciul Bravia Core va veni preinstalat pe modelele Bravia XR şi va include filme noi şi vechi produse de Sony Pictures.

Calitatea imaginii ar fi ceea ce reuşeşte să diferenţieze serviciul celor de la Sony şi să contribuie, eventual, la creşterea vânzărilor de televizoare ale companiei.

Sony promite o calitate a imaginii echivalentă discurilor Blu-ray 4K, numită “Pure Stream”.

Peste 300 de titluri în librărie în momentul lansării

Conţinutul va fi difuzat la 80Mbps, ceea ce este impresionant, însă va necesita şi o conexiune serioasă la internet. Spre comparaţie, Netflix transmite conţinutul UHD la doar 15,6Mbps.

Librăria de conţinut va fi compusă, în momentul lansării, din peste 300 de titluri, unele dintre acestea în format IMAX Enhanced, pentru televizoarele compatibile.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută