Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 14/01/2021
Film / Streaming

Kevin Hart va produce patru filme exclusiv pentru Netflix

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Kevin Hart va produce patru filme exclusiv pentru Netflix Share Kevin Hart va produce patru filme exclusiv pentru Netflix


Netflix, cel mai popular serviciu de streaming, a încheiat un contract exclusiv pe termen lung cu Kevin Hart pentru nu mai puțin de patru filme.

Comediantul va fi producător executiv și va juca în toate cele patru producții prin intermediul propriei case de producții intitulată HartBeat Productions.

Contractul este pe o perioadă nedeterminată și, pe lângă cele patru filme menționate, include drepturi de distribuție pentru alte creații care vor ieși din HartBeat Productions.

Cea mai recentă colaborare dintre Kevin Hart și Netflix a fost pentru show-ul de stand-up comedy Zero F**ks Given, lansat în ultima parte a anului trecut.

”Neflix s-a bucurat de o lungă relație cu Kevin și suntem norocoși că am făcut un parteneriat cu el de mai multe ori în trecut. Este un producător implicat și a fost grozav să-l urmărim cum construiește o companie incredibil din HartBeat.”, a afirmat Scott Stuber, directorul de producții originale din cadrul Netflix.

Pentru mai multe știri din lumea filmului intrați pe www.cinemap.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.