Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 15/12/2020
Film / Streaming TV

Un nou serial: Tăcerea mieilor

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Un nou serial: Tăcerea mieilor Share Un nou serial: Tăcerea mieilor


“The Silence of the Lambs”, thriller-ul psihologic cu Anthony Hopkins și Jodie Foster în rolurile principale, bazat pe un roman al lui Thomas Harris, va avea parte de o continuare sub forma unui serial de la CBS: “Clarice – The Silence Is Over”.

Seria va avea premiera pe 11 februarie 2021 pe CBS și CBS All Access. Teaser-ul serialului este disponibil aici:

Atenția va fi îndreptată asupra tinerei Clarice Starling, la un an după ce femeia, stagiară FBI, a avut un interviu înspăimântător cu criminalul în serie.

Din distribuția noului serial vor face parte Rebecca Breeds în rolul Clarice Starling, Michael Cudlitz în rolul lui Paul Krendler, Lucca de Oliveira în rolul lui Thomas Esquivel, Kal Penn în rolul lui Shaan Tripathi, Nick Sandow în rolul agentului Clarke, Devyn Tyler în rolul lui Ardelia Mapp și Marnee Carpenter în rolul Catherine Martin.

Cu acțiunea desfășurată în 1993, serialul Clarice este concentrat asupra psihologiei personajelor sale.

Seria va urmări îndeaproape viața personală a lui Starling în timp ce se întoarce pe teren, urmărind ucigași în serie și prădători sexuali în Washington, DC.

Mesajul teaserului avertizează că tăcerea a luat sfârșit, ceea ce ar putea indica o îndepărtare față de abordarea originală a poveștii. “Silence of the Lambs” a avut mai multe sequel-uri, care nu s-au apropiat de succesul răsunător al filmului, până la excelentul serial al lui Bryan Fuller, “Hannibal”, care a reușit să fascineze publicul.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută