Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/12/2020
Muzică

Johnny Depp revine în 2021 la București

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Johnny Depp revine în 2021 la București Share Johnny Depp revine în 2021 la București


Johnny Depp revine în 2021 pe scena muzicală alături de colegii din Hollywood Vampires, Alice Cooper și Joe Perry. Grupul rock va urca în data 31 august pe scena Romexpo din București, aceeași locație ce găzduia în 2016 primul concert al trupei în România.

După ce Warner Bros. a luat decizia de a-l concedia pe Johnny Depp din distribuția filmului “Fantastic Beasts”, se pare că artistul se reorientează către o altă scenă dragă lui. Cu un album senzație lansat în 2019, formația este pregătită să recucerească publicul de la București. Biletele pentru acest show urmează să fie puse în vânzare luni, 14 decembrie.

Se pun în vanzare doar 10.000 de bilete pentru acest show. 

CITEȘTE ȘI: Warner Bros. l-a concediat pe Johnny Depp din distribuția seriei Fantastic Beasts

Trupa Hollywood Vampires a fost fondată de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry în 2015. La originea formării acestei trupe a stat dorința de a aduce un omagiu tuturor artiștilor din scena rock răpuși de excese.

Numele formației este preluat de la clubul de băutori “The Hollywood Vampires”, a cărui baze au fost puse de Cooper în anii ’70 și din care făceau parte diferiți artiști, precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.

De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scenă alături de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n’ Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

 Pentru mai multe știri din lumea filmului intrați pe www.cinemap.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută