Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 10/12/2020
Film

Alfred Molina se întoarce ca Doctor Octopus

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Alfred Molina se întoarce ca Doctor Octopus Share Alfred Molina se întoarce ca Doctor Octopus


“Spider-Man 3” este unul dintre cele mai așteptate filme Marvel al anului viitor, iar producătorii anunță o serie de surprize pentru fani. Presa americană a comunicat zilele acestea că Alfred Molina revine în rolul negativ consacrat al lui Doctor Octopus, alături de Charlie Cox, cunoscutul actor din “Daredevil”, care completează distribuția impresionantă.

Cei doi actori se alătură distribuției, alături de Tom Holland, Benedict Cumberbatch, care va avea și el o apariție în film ca Doctor Strange, Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon și Tony Revolori.

CITEȘTE ȘI: Doctor Strange, prins în pânza de păianjen: Benedict Cumberbatch va avea un rol în Spider-Man 3 

Sony a anunțat că data de premieră va fi 17 decembrie 2021, iar

Jon Watts, regizorul filmelor “Spider-Man: Homecoming” si “Spider-Man: Far From Home”, se întoarce pentru mai multă acțiune.

Implicarea lui Molina va aduce la un loc trei generații a filmelor “Spider-Man”. Jamie Foxx se întoarce ca Electro, după ce în 2014 a jucat în “The Amazing Spider-Man 2”. În luna octombrie, Foxx a sugerat într- postare pe Instagram, ștearsă ulterior, că în film vor apărea trei personaje diferite ale lui Spider-Man. Informația nu a fost confirmată momentan de studiourile de producție.

Alfred Molina, care a primit nominalizări la premiile Emmy și Golden Globe în 2017 pentru rolul din “Feud: Bette and Joan”, a jucat anul trecut și în “Frozen II”.

Pentru mai multe informații din lumea filmului intrați pe www.cinemap.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută