Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/12/2020
Muzică

Concert Jean Michele Jarre la Notre Dame

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concert Jean Michele Jarre la Notre Dame Share Concert Jean Michele Jarre la Notre Dame


Concertul Jean Michele Jarre va fi transmis pe youtube si facebook și va începe la ora 23.25 (ora Franței) și va dura aproximativ 50 de minute.

Jean Michel Jarre va apărea sub forma unui avatar în catedrala Notre Dame, realizată în realitatea virtuală, așa cum era înainte de incendiul din 2019.

Spectacolul din noaptea de Revelion se numește “Welcome to the other side” și este susținut de primăria Parisului și este patronat de UNESCO.

Jean Michel Jarre spune că a reorchestrat albumul “Electronica” pentru acest spectacol. Spectacolul va fi dfuzat gratuit în toată lumea.

Concert Jean Michele Jarre la Notre Dame

Jean Michele Jarre a mai avut chiar în acest an un concert în realitatea virtuală. Concertul s-a numit “Alone Toghether” iar artistul a apărut ca un avatar și a interacționat cu spectatorii. 

Vezi aici concertul din vara 2020

 

Născut în 1948, compozitorul şi instrumentistul francez este considerat unul dintre pionierii muzicii electronice şi ai curentului „New Age”.

Până în prezent, artistul a vândut peste 80 de milioane de albume la nivel mondial. Artistul francez a semnat și muzica de pe coloana sonoră a unor filme.

Din discografia sa amintim de „Metamorphoses”, „Revolutions”, „Magnetic Fields” și „Oxygene”.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută