Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/12/2020
Muzică

Cei mai ascultați artiști în 2020 pe Spotify fac parte din portofoliul Universal Music Group

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cei mai ascultați artiști în 2020 pe Spotify fac parte din portofoliul Universal Music Group Share Cei mai ascultați artiști în 2020 pe Spotify fac parte din portofoliul Universal Music Group


Anul 2020 se apropie cu pași repezi de final, iar artiștii Universal Music Group au fost printre cei mai ascultați pe platformele de streaming. Deși anul a fost unul neobișnuit și plin de încercări, muzica a fost alături de noi în toată această perioadă.

Cei mai ascultați artiști în 2020 pe Spotify fac parte din portofoliul Universal Music Group

La finalul fiecărui an, Spotify lansează Wrapped; opțiune ce creează topuri personalizate, pentru fiecare utilizator în funcție de muzica ascultată pe parcursul întregului an. Pentru fiecare persoană, Spotify Wrapped crează topuri cu cele mai ascultate 5 piese, cei mai ascultați 5 artiști, cel mai ascultat gen de muzică și multe altele. Astfel, am aflat care sunt cei mai ascultați artiști, dar și cele mai ascultate piese la nivel internațional pe celebra platformă.

Artiștii Universal Music Group acaparează topul celor mai ascultați artiști din acest an. Pe locul doi al topului îl găsim pe rapperul Drake, urmat de starul latino J Balvin, iar pe poziția cu numărul patru îl găsim pe regretatul Juice WRLD. Topul 5 al celor mai ascultați artiști este completat de către The Weeknd.

Topul continuă cu Billie Eilish, cel mai ascultat artist feminin, pentru al doilea an consecutiv. În continuarea topului feminin, se află Taylor Swift, urmată de Ariana Grande, iar pe locul 5 o găsim pe Halsey.

“Blinding Lights”, super hit-ul lui The Weeknd, este cea mai ascultată piesă de pe Spotify, în 2020, cu aproximativ 1.6 miliarde de stream-uri adunate în total. În plus, albumul său “After Hours”, este al doilea cel mai ascultat album de pe platforma de streaming, urmat de Post Malone cu albumul “Hollywood’s Bleeding”. (Ascultă #HollywoodSBleeding)

Deși anul 2020 a fost unul cu totul diferit, muzica a continuat fie prezentă în viețile tuturor ca o rază de speranță totul se va întoarce la normal.

EI MAI ASCULTATI ARTISTI: 

Bad Bunny
Drake
J Balvin
Juice WRLD
The Weeknd 

CELE MAI ASCULTATE ARTISTE:

Billie Eilish
Taylor Swift 
Ariana Grande
Dua Lipa
Halsey 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută