Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 05/12/2020
Film

Pistolul din primul James Bond, vândut

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Pistolul din primul James Bond, vândut Share Pistolul din primul James Bond, vândut


Pistolul lui Sean Connery din primul James Bond, vândut pentru o sumă fabuloasă.

Pistolul folosit de regretatul actor Sean Connery în „Dr. No”, primul film din seria „James Bond” (1962), a fost vândut joi, în cadrul unei licitaţii din Beverly Hills, SUA, pentru suma de 256.000 de dolari.

Pistolul semi-automat nefuncţional Walther PP a depăşit estimările iniţiale, de maxim 200.000 de dolari, el fiind folosit în filmul din 1962 de marele Sean Connery, care a murit pe 31 octombrie, la vârsta de 90 de ani.

CITEȘTE ȘI: James Bond, acum pe HBO GO! Toate cele 26 de filme disponibile începând cu 1 decembrie 

Julien’s Auctions a transmis că persoana care a cumpărat pistolul a dorit să rămână anonimă, dar că este vorba despre un american ce a văzut toate filmele „James Bond”, conform news.ro.

CITEȘTE ȘI: Recuzita actorilor din filme celebre, scoasă la licitație. Obiecte purtate de Tom Cruise, Julia Roberts sau Keanu Reeves, disponibile fanilor 

Geaca lui Tom Cruise din ”Top Gun” și cizmele purtate de Julia Roberts în ”Pretty Woman” s-au numărat printre cele 1.000 de obiecte din filme celebre scoase la licitație.

Așadar, o cască creată pentru ca Tom Cruise să o poarte în „Top Gun”, a fost adjudecată contra sumei de 108.000 de dolari, şi sabia folosită de Bruce Willis în „Pulp Fiction”, la 35.200 de dolari. 

Toate cele 26 de filme din seria James Bond sunt disponibile începând cu data de 1 decembrie, pe platforma HBO GO.

“No Time to Die”, cel mai nou film cu James Bond, trebuia să aibă premiera în cinematografe în primavăvara 2020, dar din cauza pandemiei de coronavirus a fost amânat pentru 2 aprilie 2021.

Pistolul din primul James Bond, vândut

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută