Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/11/2020
Muzică

SUNETE Depeche Mode 40

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii SUNETE Depeche Mode 40 Share SUNETE Depeche Mode 40


Totul a început în 1980 în Basildon, un orășel din estul Londrei care ar fi rămas cu siguranță anonim dacă patru tineri proveniți din familii de muncitori nu ar fi pus acolo bazele trupei Depeche Mode. Povestea lor este o călătorie pe care nu puțini o consideră o experiență de-a dreptul mistică. Depeche Mode nu a fost niciodată o muzică de consum. 

Nu s-au adresat niciodată maselor, chiar dacă au cucerit milioane de adepți. A fost întotdeauna o experiență aparte, rezervată celor dispuși să îmbrățișeze nu doar un stil muzical, ci o combinație de stiluri și abordări, nu doar o înșiruire de albume și single-uri, ci un adevărat drum al evoluției muzicale, o experiență în continuă schimbare.

După 40 de ani, revista SUNETE a editat o ediție de colecție, un pachet exclusiv pentru fanii Depeche Mode.

“Această revistă este pentru toți cei care simt că Depeche Mode cântă doar pentru ei, pentru toți cei care s-au însoțit decenii întregi cu această muzică grozavă, pentru toți care au transformat pasiunea într-un mod de viață și care și-au dansat tinerețea pe muzica Depeche. Am pus în ea energie, muncă și suflet.” Valentin moraru, coordonatorul ediției speciale Sunete Depeche Mode 40.

Pachetul special Sunete Depeche Mode 40 cuprinde revista Sunete, în format mare, A4, 132 pagini 100% Depeche Mode. Alături de revistă, pachetul mai cuprinde cartea Versurile Depeche Mode (format A6, 196 pagini), o mască de protecție reutilizabilă din bumbac “à la mode” și 6 autocolante.

Pachetul se vinde exclusiv online AICI

SUNETE Depeche Mode 40

SUNETE Depeche Mode 40

SUNETE Depeche Mode 40

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută