Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/11/2020
Muzică Viața Orașului

Amenra, envy și Jo Quail cântă pe 25 septembrie 2021 în Brașov

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Amenra, envy și Jo Quail cântă pe 25 septembrie 2021 în Brașov Share Amenra, envy și Jo Quail cântă pe 25 septembrie 2021 în Brașov


Formația belgiană Amenra, una dintre cele mai importante trupe doom-sludge ale momentului, a anunțat datele turneului european din toamna anului 2021. În deschidere vor cânta envy din Japonia și Jo Quail din Marea Britanie.

După apariții la festivaluri importante precum Dunk!, Brutal Assault, Hellfest si Alcatraz, au fost programate concerte în orașe mari printre care am făcut să se regăsească și concertul din Brașov, ce va avea loc la Kruhnen Musik Halle pe 25 septembrie 2021.

Pentru acest concert, bilete se pot achiziționa în format electronic de AICI, începând chiar de acum.

Amenra [Belgia] [Doom/Sluge, Metal/Hardcore]

Amenra a luat ființă în anul 1999, în orașul belgian Kortrijk, de către vocalistul Colin H. van Eeckhout și chitaristul Mathieu Vandekerckhove. Trupa și-a dezvoltat un sound unic, cuprinzând elemente de doom metal, sludge, post-hardcore, punk și post-metal, învăluite într-o atmosferă spirituală aparte, completate în concerte din visuals-uri tematice.

Trupa este formată actualmente din: Colin H. van Eeckhout – voce, Mathieu Vandekerckhove – chitară, Lennart Bossu – chitară, Levy Seynaeve – chitară bass și Bjorn J. Lebon – tobe.

Contrastele din muzica Amenra au fost întodeauna profunde încă de acum 15 ani. Ca întotdeauna, muzica Amenra vine direct din sufletul muzicienilor care participă la acest proiect și care sunt capabili de a stabili conexiuni profunde cu audiența, poate mai profunde decât multe alte trupe.

Nu există dragoste fără durere. Viață fără moarte. Lumină fără întuneric. Acesta este conflictul și pe Mass IV.

Mai târziu, “Mass VI“, ultimul album de studio Amenra a fost lansat în 2017, la Neurot Recordings și a fost înregistrat în studioul La Chapelle Studio împreună cu Billy Anderson (Eyehategod, Neurosis, Melvins, Sleep, Swans, etc.).

envy [Japonia] [Post-Hardcore]

În 1995, cei 3 membri fondatori, Manabu Nakagawa, Nobukata Kawai și Tetsuya Fukagawa au format această trupă iar până în 2015 au lansat 6 albume, 5 EP-uri, 7 splits și 2 materiale 7″.

Trupa fost pe scena unor festivaluri mari cum ar fi Hellfest, Fuji Rock Festival, All Tomorrowțs Party alături de nume precum Explosions In The Sky, Converge, Deafheaven, Isis și altele.

În noiembrie 2020 au lansat un album live înregistrat la Tokio Liquid Room.

JO QUAIL [Marea Britanie] [Post-Rock/Metal/Electronica]

Jo Quail este o artistă recunoscută pe plan mondial pentru compozițiile sale și pentru virtuozitatea interpretării muzicii la violoncel. La fel de bine în interpretări solo, alături de trupe sau în colaborări cu coruri sau orchestre, combină într-un mod maiestuos instrumentul său cu tehnici inovative de looping.

Încă de la începutul carierei sale solo, artista a lansat 4 albume, 3 EP-uri și un DVD live. O dată cu albumul Exsolve, a primit premiul Limelight oferit de catre Prog Magazine și a prestat live la multe festivaluri din Europa, două concerte în Queen Elisabeth Hall la invitația lui Robert Smith și mai multe turnee alături de Amenra, MONO, Boris, Myrkur, Caspina și alții. 

Amenra, envy și Jo Quail cântă pe 25 septembrie 2021 în Brașov

Despre eveniment

Biletele pentru eveniment costă 94,82 de lei și se pot achiziționa de pe iabilet sau de la intrare în ziua evenimentului ( în limita locurilor disponibile). Accesul se poate face numai în baza biletului valid pentru toți spectatorii.

Vă rugăm să consultați regulamentul disponibil pe Amenra [BE] / envy [JP] / Jo Quail [UK]. Acesta se aplică în întreaga locație, atât în exterior cât și în interior.

Pentru orice alte întrebări, puteți contacta clubul adresa de e-mail contact@rockstadt.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută