Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 22/11/2020
Film

Ryan Reynolds se întoarce în Deadpool 3

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Ryan Reynolds se întoarce în Deadpool 3 Share Ryan Reynolds se întoarce în Deadpool 3


Marvel Studios pregătește terenul pentru “Deadpool 3” pe platourile Disney, următorul film cu Ryan Reynolds având o nouă echipă de scenariști.

Conform Deadline, Ryan Reynolds se va întoarce în rolul lui Wade Wilson pentru Deadpool 3.

Continuarea nu va mai fi scrisă de Paul Wernick și Rhett Reese, care au scris primele două filme. În schimb, Marvel le-a angajat pe surorile Wendy Molyneux și Lizzie Molyneux-Logelin pentru a scrie noul scenariu. Lansarea Deadpool 3 nu este încă oficială, dar președintele Marvel Studios, Kevin Feige, este implicat în viitorul proiect.

Twentieth Century Fox a mers într-o nouă direcție cu franciza “X-Men” în 2016, odată cu lansarea “Deadpool”. De atunci, “Deadpool” a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Studioul a continuat cu “Deadpool 2” în 2018 și are planuri pentru producerea celui de-al treilea film, cât și a unui spin-off “X-Force”, dar planurile au devenit mai complicate după ce Disney a achiziționat studioul de producție Fox.

Acordul a însemnat ca drepturile pentru “Deadpool” au revenit studiourilor Marvel, iar fanii s-au întrebat ce viitor va avea franciza filmelor de acțiune cu Ryan Reynolds sub umbrela Disney. Se pare însă că vom avea parte de o continuare mult așteptată, însă presărată cu multe schimbări.

“Deadpool” a avut încasări la nivel mondial de 782 milioane dolari și, respectiv, 785 milioane dolari.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută