Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 18/11/2020
Film

Familia Regală Britanică critică noul sezon al serialului „The Crown“

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Familia Regală Britanică critică noul sezon al serialului „The Crown“ Share Familia Regală Britanică critică noul sezon al serialului „The Crown“


Prinţul Charles consideră că serialul The Crown nu prezintă adevărata relație cu Prințesa Diana.

Familia Regală Britanică critică noul sezon al serialului „The Crown“, considerând că producția „exploatează” căsătoria Prințului Charles cu Prințesa Diana și prezintă scene false. 

Potrivit unor surse foarte apropiate de familia regală britanică, mai mulți membri ai familiei nu sunt deloc mulțumiți de modul în care sunt prezentate unele evenimente în cel mai recent sezon al serialului de pe Netflix.

Printre aceștia s-ar număra chiar Prinţul William, care crede că serialul „The Crown“ îi prezintă părinţii într-un „mod fals şi simplist”, după cum povesteţe un apropiat al acestuia.

Povestea din cel de-al patrulea sezon al serialului „The Crown“, lansat de Netflix pe 15 noiembrie, continuă cu finalul anilor 1970, când regina Elisabeta (Olivia Colman) și familia ei caută să păstreze linia succesiunii prin găsirea unei mirese adecvate pentru prințul Charles (Josh O’Connor), care încă nu este căsătorit la 30 de ani.

CITEȘTE ȘI: Celebra rochie de mireasă a prinţesei Diana va fi reprodusă în noul sezon The Crown de pe Netflix

Noua serie se concentrează pe relația Prințului Charles cu Lady Diana Spencer (Emma Corrin), până când devine Prințesă de Wales.

Familia Regală Britanică critică noul sezon al serialului „The Crown“

Biograful regal Penny Junor a declarat pentru The Times of London că Prințul Charles va fi „incredibil de supărat” pentru o scenă în care Lordul Mountbatten (Charles Dance) îi trimite o scrisoare în care susține că familia regală este dezamăgită de relația dintre Charles și Camilla Parker-Bowles (Emerald Fennell).

CITEȘTE ȘI: Ce actor celebru va interpreta rolul prințului Charles în serialul The Crown

„Este cel mai crud, injust și oribil portret dintre aproape toate care au existat până acum”, a declarat Junor, acuzându-l pe Peter Morgan, creatorul serialului, că „a inventat lucruri pentru a face o dramă costistitoare”, iar poziția Lordului Mountbatten față de relația dintre Charles și Camilla „nu este deloc corespunzătoare din punct de vedere istoric”.

„Trolling cu un buget de Hollywood”

Daily Mail scrie că mai multe surse apropiate Prințului Charles au declarat că „Prințul crede că serialul prezintă deloc favorabil lucruri care s-au întâmplat în vremuri dificile de acum 25 sau 30 de ani fără a lua în considerare sentimentele celor implicați”.

„Nu este corect, în special pentru că foarte multe lucruri din cele care au fost prezentate nu reprezintă adevărul”, a declarat o sursă, precizând că Prințul Charles crede că relația lui cu Camilla este prezentată „într-o lumină deloc favorabilă. Este trolling cu un buget de Hollywood”.

Serialul prezintă anumite scene despre care multe surse din apropierea familiei regale britanice spun că nu au avut loc niciodată, mai exact abuzurile verbale ale lui Charles față de Prințesa Diana.

De asemenea, o altă scenă considerată falsă este repetiția de dinaintea nunții, când Diana l-a confruntat pe Charles în legătură cu relația lui cu Camilla.

Scris de Peter Morgan, cel de-al patrulea sezon din The Crown îi are în rolurile principale pe Helena Bonham Carter în rolul Prințesei Margret, Tobias Menzies în rolul Ducelui de Edinburgh, Erin Doherty în rolul Prințesei Anne, Emerald Fennell în rolul Camilla Parker Bowles, Marion Bailey în rolul Reginei Mame, Georgie Glen ca Lady Fermoy, Tom Byrne ca Prințul Andrew, Angue Imrie ca Prințul Edward și Charles Dance ca Lord Mountbatten.

Pentru mai multe știri din lumea filmului intrați pe www.cinemap.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.