Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/11/2020
Lifestyle / Sport Viața Orașului

3 locuri din București unde să faci sport în aer liber

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 3 locuri din București unde să faci sport în aer liber Share 3 locuri din București unde să faci sport în aer liber


Chiar dacă s-a răcit vremea afară, tot e mai bine să faci mișcare în aer liber decât într-un spațiu închis, cu atât mai mult având în vedere contextul pandemic în care ne aflăm. Mai mult decât oricând, activitățile sportive în aer liber sunt mai mult decât indicate, dar doar cele individuale și care ne permit să păstrăm distanța față de alți oameni. Iată 3 locuri din București ideale pentru a face sport în aer liber în această toamnă:

Skatepark IOR

Adresa: în imediata apropiere a intrări în parc din intersecția Câmpia Libertății cu Liviu Rebreanu.

3 locuri din București unde să faci sport în aer liber

Bucureștiul a primit de curând un nou skatepark, în locul celui învechit și dărăpănat din parcul IOR. Toate rampele care se aflau înainte aici au fost refăcute și s-au adăugat și elemente noi, precum un skate pool. Deci, dacă te dai pe role, cu skateboard-ul, trotineta freestyle sau cu BMX-ul atunci trebuie să vezi cum stă treaba și în IOR, mai ales că parcul are multe alei care pot fi explorate, dar și un mall (ParkLake) unde poți să-ți încarci bateriile la food court-ul din aer liber.

Stadionul Lia Manoliu

Adresa: Bulevardul Basarabia 41A Preţ: gratis în intervalul 06:00 – 10:00 şi 19:30 – 21:30, dacă nu există alte evenimente sportive oficiale.

3 locuri din București unde să faci sport în aer liber

La o aruncătură de băț de cel mai mare stadion din București (Lia Manoliu aka Arena Națională) se află și o pistă de alergare cu tartan. Ea aparține de Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport, iar intrarea este gratuită. Acesta este și motivul pentru care la anumite ore ea poate fi mai aglomerată. Însă, merită să vii aici pentru antrenamente pentru că este recent renovată și arată foarte bine, ceea ce este un plus pentru pozele post-antrenament cu care să te lauzi pe Instagram.

Calisthenics Park Tineretului – MyEquilibria

Adresa: Orășelul Copiilor, zona plajă Preţ: gratis

3 locuri din București unde să faci sport în aer liber

Parcul Tineretului atrage foarte mulți bucureșteni pasionați de activități sportive, dar ceea ce-l deosebește de alte parcuri din Capitală este că are două zone dedicate fitness-ului urban, cu multe aparate pentru cei pasionați de calisthenics. Ele sunt plasate lângă skatepark și în Orășelul Copiilor, zona plajă. Aceasta din urmă este dotată cu aparatură de la MyEquilibria, cel mai renumit producător de echipamente pentru practicarea fitness-ului în aer liber. În afară de asta, parcul Tineretului e plin de multe zone verzi în care-ți poți întinde un izopren pentru câteva exerciții de fitness cât mai aproape de sursele de oxigen ale orașului.

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută