Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 13/11/2020
Film

Bruce Willis se întoarce în spațiu

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Bruce Willis se întoarce în spațiu Share Bruce Willis se întoarce în spațiu


Bruce Willis se întoarce în spațiu, de data aceasta pentru o luptă directă cu extratereștrii, într-un nou thriller SF – “Breach”.

“Breach” este un film de acțiune SF, regizat de John Suits, cu Bruce Willis, Johnny Messner, Thomas Jane, Rachel Nichols, Corey Large, Alexander Kane, Cody Kearsley și Kassandra Clementi.

Filmul va fi lansat pe 18 decembrie 2020.

“Breach”, cunoscut inițial sub numele de “Anti Life”, urmărește drumul unei nave cu peste 300.000 de pasageri ce părăsesc Pământul pentru a se muta pe planeta New Earth. În timpul călătoriei, grupul este atacat de o forță extraterestră, care pare să acționeze ca un parazit pentru pasageri, transformându-i în monștri cu limba neagră. 

Bruce Willis va juca rolul lui Clay Young, un om obișnuit cu călătoriile în spațiu, pregătit să trimită acești extratereștri înapoi de unde au venit, cu ajutorul unor arme uriașe.

Nu este primul film SF al regizorului John Suits, deoarece “3022”, ultimul său film lansat în 2019, a urmărit povestea grupului de astronauți, jucați de Omar Epps, Kate Walsh și Angus Macfadyen, care se trezesc în spațiul, în timp ce află că Pământul este pe cale de dispariție. Suits este cunoscut si pentru munca sa de producție, după ce a lucrat la comediile de groază “Cheap Thrills” și “Mad Milo” în 2013.

Pe lângă Bruce Willis, “Breach” are o distribuție solidă: Cody Kearsley (“Riverdale” și “Daybreakactor”) îl joacă pe Noah, un mecanic junior, care se alătură lui Clay Young în încercarea de a opri această amenințare extraterestră necunoscută. Distribuției se alătură și Callan Mulvey, Rachel Nichols siThomas Jane.

“Breach” este al treilea film lansat de Bruce Willis în acest an. În mai, Willis a lansat “Survive the Night”, în care a jucat și Chad Michael Murray. În august, actorul a jucat cu Jesse Metcalfe în “Hard Kill”, unde a avut rolul unui CEO tehnologic miliardar care a angajat un grup de mercenari pentru a proteja o piesă tehnologică periculoasă.

În plus, pe lângă producțiile deja lansate în 2020, Bruce Willis a terminat deja filmările pentru “Midnight in the Switchgrass”, alături de Emile Hirsch, Megan Fox și Lukas Haas, bazat pe o poveste reală a celui mai periculos criminal în serie din Texas.

Articol scris de Silvia Trașcă, Editor Cinemap

Pentru mai multe știri din lumea filmului intră pe www.cinemap.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.