Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/11/2020
Muzică Viața Orașului

Turneul naţional „Vioara lui Enescu”, susţinut de violonistul Gabriel Croitoru împreună cu pianistul Horia Mihail, continuă!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Turneul naţional „Vioara lui Enescu”, susţinut de violonistul Gabriel Croitoru împreună cu pianistul Horia Mihail, continuă! Share Turneul naţional „Vioara lui Enescu”, susţinut de violonistul Gabriel Croitoru împreună cu pianistul Horia Mihail, continuă!


După concertele din iunie şi septembrie, în aer liber şi în săli din Bucureşti, Focşani, Bârlad, Tecuci, „Vioara lui Enescu” şi prima etapă a turneului național din această toamnă, din octombrie de la Ploieşti, Slatina, Bucureşti, Piteşti şi Deva vor urma cele de la Sibiu din 13 noiembrie și Brașov, 14 noiembrie.

Turneul naţional „Vioara lui Enescu”, susţinut de violonistul Gabriel Croitoru împreună cu pianistul Horia Mihail, continuă!

Gabriel Croitoru, violonistul care are privilegiul de a cânta pe vioara Guarneri del Gesu supranumită „Catedrala”,pe care a cântat George Enescu (instrument pus la dispoziție și aflându-se în patrimoniul Muzeului Naţional „George Enescu”) şi pianistul Horia Mihail
prezintă pe scene din întreaga ţară celebrele sonate pentru vioară şi pian de Ludwig van Beethoven, a căror integrală o vor realiza în această toamnă.

Cu această ocazie  SÂMBĂTĂ, 14 NOIEMBRIE 2020, ORA 19:00 – ONLINE – pe pagina de facebook a Filarmonicii Brașov vor putea fi ascultate sonatele pentru vioară şi pian nr. 1 în Re major, op. 12, nr. 5 în Fa major, op. 24 – Sonata primăverii şi nr.8 în Sol major, op. 30 de Ludwig van Beethoven.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută