Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 12/11/2020
Film

CONCURS ! Câștigă un bilet la Festivalul Internațional de Film de Animație ANIMEST.15 !

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii CONCURS ! Câștigă un bilet la Festivalul Internațional de Film de Animație ANIMEST.15 ! Share CONCURS ! Câștigă un bilet la Festivalul Internațional de Film de Animație ANIMEST.15 !


Centrul Cultural Reduta este partener în cadrul Festivalului Internațional de Film de Animație Animest, ediția a 15-a, dedicată aniversării celor 100 de ani de animație românească.

CONCURS ! Câștigă un bilet la Festivalul Internațional de Film de Animație ANIMEST.15 !

Pentru prima dată, acest festival și-a deschis porțile în mediul online. Invitați să ia parte la o adevărată aventură prin lumea fermecătoare a imaginilor în mișcare, cinefilii vor putea urmări filme de Oscar, povești care au făcut înconjurul lumii și masterclass-uri cu animatori de elită până la data de 15 noiembrie2020, de pe întreg teritoriul țării.

Nu mai puțin de 55 de proiecții online au fost pregătite să ajungă în casele iubitorilor de animație, prin intermediul platformei de streaming a festivalului, disponibilă pe www.animest.ro, în secțiunea Cinema virtual, de unde pot fi achiziționate și biletele de acces. 

,,În calitate de partener, vom organiza un concurs pe pagina de Facebook, în perioada 12 – 13 noiembrie 2020, singurul câștigător  fiind desemnat prin intermediul platformei random.org, în data de 13 noiembrie 2020, la ora 12.00. Premiul oferit va fi un bilet la prima ediție Animest difuzată online, în toată țara! Cu acest bilet, câștigătorul va avea acces la una dintre proiecțiile din programul festivalului, la alegere, difuzate în perioada 13. – 15 noiembrie 2020’’, comunică Adrian Vălușescu, manager interimar al Centrului Cultural Reduta.

Programul complet Animest.15 îl găsiți aici.

Cea de-a 15-a ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Animest este organizată de Asociația Animest, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și al Ministerului Culturii.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.